Γιοβάνοβιτς: “Θα πάρουμε τα μηνύματα, να διορθώσουμε τα λάθη”

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA μετά το τέλος του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, είπε -μεταξύ άλλων- ότι ο Παναθηναϊκός έλεγξε τον ρυθμό αλλά οι στιγμές του παιχνιδιού ανήκουν στον Άρη. 

Στην αρχή, είπε: “Ο Άρης κέρδισε

δίκαια γιατί μπορούσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν. Αν μπορούσαμε εμείς να παίξουμε καλύτερα και να είμαστε πιο καλοί; Ναι μπορούσαμε. Νομίζω ότι ήταν μια φυσιολογική εξέλιξη ενός παιχνιδιού όπου εμείς μπορέσαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού αλλά οι στιγμές ανήκουν στον Άρη. Οταν έβαζε το γκολ ήταν στιγμές που ήταν δύσκολες για μας”.

Ρωτήθηκε για το τι κρατάει από αυτό το παιχνίδι και τι τι θέλει να διορθώσει. Είπε: “Αρκετά πράγματα πρέπει να διορθώσουμε, δεν υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορεί να μας αρέσουν και αυτά που μας αρέσουν δεν έχουν κανένα νόημα. Μια ήττα σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος όπου έχουμε αρκετά παιχνίδια μπροστά μας. Δεν είμαστε ομάδα που δεν μπορεί να χάσει παιχνίδια, χάσαμε, θα πάρουμε τα μηνύματα, να διορθώσουμε τα λάθη γιατί έχουμε πάρα πολλά σοβαρά παιχνίδια μπροστά μας και μας δείχνουν ότι πρέπει να είμαστε πολύ πιο καλοί και ίσως πολύ πιο αποτελεσματικοί”.

Keywords
Τυχαία Θέματα