Γκαρσία: «Στόχος να σώσουμε την κατηγορία»

Βαριά εκτός έδρας ήττα με 4-0 στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ, με τον προπονητή του Πανσερραϊκού να φαίνεται απογοητευμένος από το αποτέλεσμα. Στάθηκε επίσης στο γεγονός πως η ομάδα του παίζει χωρίς τον κόσμο της σχεδόν όλη τη σεζόν, ενώ στόχος είναι η παραμονή.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Πετάξαμε το πρώτο ημίχρονο, δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, εγώ φταίω. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε μπάλα, αυτό που θέλουμε, στο πρώτο δεν το κάναμε και

το πληρώσαμε. Αλλά δεν είναι εύκολο, δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο είναι και τα έξτρα, έχουμε πολλά προβλήματα και δεν είναι εύκολο να ετοιμαστεί το μυαλό του ποδοσφαιριστή».


Για το αν η ήττα αυτή μπορεί να ξυπνήσει τους ποδοσφαιριστές του για τα τρία παιχνίδια που ακολουθούν αλλά και τα πλει άουτ: «Εντάξει έχουμε ακόμα τρία παιχνίδια εντός έδρας , σε λίγο κόσμο, το είχαμε αυτό όλη τη χρονιά. Όλο τον πρώτο γύρο σχεδόν αγωνιστήκαμε εκτός έδρας, τώρα που έχουμε το γήπεδο μόνο ένα πέταλο ανοίγει, δεν έχουμε κόσμο, είναι πάρα πολύ δύσκολο αλλά πάλι πρέπει να πάμε στα πλέι άουτ να πάρουμε κι άλλους βαθμούς γιατί αυτός είναι ο στόχος, να σώσουμε την κατηγορία. Έχουμε πολλές ομάδες από κάτω αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε».

Keywords
Τυχαία Θέματα