Γκαρσία: «Ξέρουμε τι πρέπει να διορθώσουμε» (vid)

Γκαρσία: «Ξέρουμε τι πρέπει να διορθώσουμε» (vid)npiliosΚυρ, 03/14/2021 - 21:23

Στο ότι κρατάει τα θετικά στάθηκε ο Πάμπλο Γκαρσία μετά την εκτός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό με 2-1, στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Μεταξύ άλλων ο Πάμπλο Γκαρσία δήλωσε στην κάμερα των καναλιών Novasports πως:

«Σίγουρα είναι μία ήττα πονάει. Είναι μία δύσκολη κατάσταση. Από την άλλη δεν έχουμε και τους οπαδούς στο πλευρό μας λόγω της πανδημίας. Εγώ σήμερα επιλέγω

τη θετική πλευρά της ομάδας. 

Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών. Από εκεί και πέρα δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κρίνεται σε στιγμές. Σήμερα ο αντίπαλος το κατάφερε και αυτό μας κόστισε.

Νομίζω ότι πάντα είμαστε αισιόδοξοι και ειδικότερα όταν οι παίκτες κάνουν αυτά που πρέπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ξέρουμε τι πρέπει να διορθώσουμε και αυτό θα κάνουμε μέσα από τις προπονήσεις για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μέσα στο γήπεδο. 

Απλά μερικές φορές πρέπει να καταλαβαίνουμε ότι οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι και δεν είναι μηχανές. Χρειάζονται και αυτοί την στήριξη μας»

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Στο ότι κρατάει τα θετικά στάθηκε ο Πάμπλο Γκαρσία μετά την εκτός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό με 2-1, στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου. Article publish on Κυρ, 03/14/2021 - 21:23 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα