Γκονθάλεθ: «Ο Ολυμπιακός παίζει το πιο εντυπωσιακό μπάσκετ»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ισραέλ Γκονθάλεθ για τον Ολυμπιακό εν όψει της αναμέτρησης με την Άλμπα Βερολίνου την Παρασκευή (29/12, 21:00, NS), στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Euroleague. Ο προπονητής της γερμανικής ομάδας στάθηκε στο εντυπωσιακό μπάσκετ που παίζουν οι «ερυθρόλευκοι», ενώ παράλληλα σχολίασε και την επιστροφή του Λουκ Σίκμα στο Βερολίνο ως αντίπαλος.

«Ο Ολυμπιακός

παίζει το πιο εντυπωσιακό μπάσκετ στην Euroleague. Κυκλοφορούν γρήγορα την μπάλα, κινούνται εξαιρετικά χωρίς την μπάλα και τα κάνουν όλα αυτά με πολλή ενέργεια. Επίσης, θα συναντήσουμε ξανά τον Λουκ Σίκμα για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του. Άφησε το δικό του στίγμα στην ομάδα και γι’ αυτό το ματς είναι ξεχωριστό για εμάς», είπε ο Γκονθάλεθ, ενώ ο Γιοχάνες Τίμαν πρόσθεσε:

«Ανυπομονούμε να δούμε ξανά τον Λουκ! Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι το τελευταίο ματς για την κανονική περίοδο. Κάναμε καλά ματς πριν τα Χριστούγεννα και θα ήταν εξαιρετικό να επιβραβευτούμε στο τέλος του χρόνου. Αλλά, ο Ολυμπιακός είναι ένας σκληρός αντίπαλος, ο οποίος έχει πάντα ως στόχο την πρόκριση στο Final Four», συμπλήρωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα