Γκορντεζιάνι: “Δεν ξέρω πώς χάσαμε αυτή τη νίκη…” (vid)

Μισή χαρά για τον Βασίλι Γκορντεζιάνι το βράδυ της Κυριακής (2/10) στην Τούμπα… Ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ μπορεί να ικανοποιήθηκε από το γεγονός ότι έκανε το ντεμπούτο του στη μεγάλη ομάδα, όμως, αυτό δεν συνδυάστηκε με νίκη. Αντιθέτως, συνδυάστηκε με άδοξη ήττα από τους “πράσινους”, για την οποία και τον τρόπο που αυτή προέκυψε, ο ίδιος δεν είχε κάποια εξήγηση, όπως δήλωσε στη NOVA μετά το ντέρμπι.

Είπε αρχικά: “Ειλικρινά δεν ξέρω πως χάθηκε μέσα

από τα χέρια μας αυτή η νίκη… Μπήκαμε δυνατά, αλλά κάτι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο. Πάντως, δώσαμε ό,τι είχαμε όλοι οι παίκτες”.

Όσο για το ντεμπούτο του, δήλωσε: “Ήταν κάτι που το σκεφτόμουν όλη την εβδομάδα. Μπήκα στο ματς και είπα ότι θα κάνω τη δουλειά μου. Είναι ένα όνειρο που έγινε πράξη και μάλιστα το να μπαίνεις σε ένα ντέρμπι για να παίξεις είναι μοναδικό! Δυστυχώς, όμως, δεν νικήσαμε…”

Και κατέληξε: “Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά. Τα παιδιά από τις ακαδημίες, που είναι ήδη στην πρώτη ομάδα, μου έδωσαν συμβουλές. Στο πλευρό μου, όμως, είναι και οι πιο έμπειροι παίκτες της ομάδας, που και αυτοί με βοηθάνε πάρα πολύ”.

Keywords
Τυχαία Θέματα