Γκος: ” Πιστεύω πως είμαστε σε ένα καλό σημείο”

Η βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας ήταν το κλειδί της τελικής επικράτησης του Ολυμπιακού επί της Άλμπα στο Βερολίνο, κατά τον παίκτη των Πειραιωτών, Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος. Αναλυτικά:

«Το κλειδί ήταν η άμυνά μας. Στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να παίξουμε πολύ καλύτερα στην άμυνα και αυτός οδήγησε σε πολύ καλύτερο παιχνίδι επιθετικά. Δεν είχαμε παίξει πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, ειδικά αμυντικά. Στα αποδυτήρια έγινε ένας μικρός χαμός. Αλλά αυτό μεταφράστηκε σε μια πολύ καλύτερη

εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο, όπου παίξαμε και πολύ ωραίο μπάσκετ.

Σίγουρα θα μπορούσαν να είναι καλύτερα τα πράγματα. Αλλά πρέπει να υπολογίσουμε τους τραυματισμούς, τις προσθαφαιρέσεις που έγιναν μέσα στην χρονιά. Από αυτή την άποψη πιστεύω πως είμαστε σε ένα καλό σημείο. Έχουμε ένα θετικό ρεκόρ, και τώρα που είμαστε πλήρεις μπορούμε να συνεχίσουμε ακόμα καλύτερα. Σίγουρα είμαστε σε ένα γκρουπ ομάδων που είναι όλοι πολύ μαζεμένοι, αλλά είμαστε αισιόδοξοι για την συνέχεια.

Είναι τρελοί εκεί έξω οι καιροί που ζούμε. Προσεύχομαι καθημερινά υγεία σε όλο τον κόσμο και εύχομαι να υπάρχει υγεία και στην ομάδα μου.»

Keywords
Τυχαία Θέματα