Γκουαρδιόλα: «Αγαπώ τον εαυτό μου, δεν θα πετύχαινα τίποτα χωρίς αυτούς τους απίστευτους συλλόγους»

Ένας από τους μεγαλύτερους προπονητές όλων των εποχών είναι ο Πεπ Γκουαρδιόλα, με τους αριθμούς, αλλά και την εικόνα των ομάδων του, να μην αφήνουν σε κανέναν περιθώρια αμφισβήτησης.

Πλέον βρίσκεται στη Μάντσεστερ Σίτι, έχει κερδίσει τη φετινή Premier League και ετοιμάζεται για τον τελικό του Champions League απέναντι στην

Ίντερ.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του στη βρετανική τηλεόραση τόνισε ότι εμπιστεύεται τις ικανότητές του, αλλά δηλώσει πως δεν θα είχε καταφέρει τίποτα, αν δεν είχε στα χέρια του ρόστερ απίστευτης ποιότητας.

«Δεν λέω ότι δεν είμαι καλός. Αγαπώ πολύ τον εαυτό μου, και τρέφω μεγάλη εκτίμηση για τη δουλειά μου. Αλλά δεν είμαι ανόητος και συνειδητοποιώ ότι χωρίς αυτούς τους απίστευτους συλλόγους, δεν θα μπορούσα να πετύχω τίποτα από αυτά που έχω καταφέρει μέχρι στιγμής. Οι προπονητές εξαρτώνται από την ποιότητα των παικτών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός.

Pep Guardiola: “I’m not saying I’m not good. I love myself a lot, big consideration for my job. But I’m not stupid to realise without these incredible clubs, I couldn’t have achieved what we did. Managers depend on quality of players…” [via @SkySportsPL]pic.twitter.com/uvooRC7s4a

City Xtra (@City_Xtra) May 24, 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα