Γουλβς – Νότιγχαμ Φόρεστ 1-1: Βαθμός ανάσα για “κόκκινους” και Κούπερ (highlights)

Η Γουλβς ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο “Μολινό” για τη 16η αγωνιστική της Premier League, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα ημίχρονο και φυσικά από έναν βαθμό. Η Φόρεστ φάνηκε επηρεασμένη απ’ τα 5 γκολ που δέχτηκε την προηγούμενη αγωνιστική απ’ τη Φούλαμ και ήταν ιδιαιτέρως παθητική στα πρώτα 45 λεπτά, αν και σκόραρε πρώτη με κεφαλιά του Χάρι Τοφόλο στο 14′!

Η Γουλβς συνέχισε να είναι επιθετική και να ζητάει

περισσότερα πράγματα απ’ το ματς, αλλά η ομάδα του Στιβ Κούπερ με σχετική άνεση ήταν θετική στα αμυντικά της καθήκοντα. Μάλιστα στο 32′ η Γουλβς δημιούργησε μια στιγμή “μαγείας” και μετά από ομαδικό συνδυασμό και ασίστ του Σαράμπια, ο Κούνια σκόραρε με πλασέ στην κίνηση για το 1-1!

Η Γουλβς αν και ολοκλήρωσε το πρώτο μέρος με πενιχρό ποσοστό κατοχής της μπάλας (30%), είχε τεράστια ευκαιρία στην εκπνοή για γκολ με τον Κουγιατέ, ο οποίος αν και έκλεψε έξυπνα την μπάλα απ΄τον Κίλμαν, δεν κατάφερε στη συνέχεια της φάσης να κερδίσει τον Σα σε τετ α τετ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι “φιλοξενούμενοι” ήταν αναγεννημένοι και αλλαγμένοι προς το καλύτερο. Δεν εμφάνισαν την ίδια παθητικότητα και δημιούργησαν περισσότερα προβλήματα στη Γουλβς. Μάλιστα στο 52′ ο Ελάνγκα είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι του Ζοσέ Σα! Το ματς κύλησε με πολλές δυναμικές μονομαχίες και μία μόλις καλή στιγμή απ’ τη Γουλβς μέχρι το φινάλε, με τον Κούνια να πλασάρει πάνω στον Τέρνερ.

Full time at Molineux pic.twitter.com/ZNpQtPXDKv

— Nottingham Forest (@NFFC) December 9, 2023

Το τέλος του ματς βρήκε τον Στιβ Κούπερ ν’ αποθεώνεται απ’ τους φίλους της ομάδας του Νότιγχαμ κι εκείνος ν’ ανταποδίδει το χειροκρότημα, σε μια κίνηση με ιδιαίτερη σημασία, καθώς ο 42χρονος τεχνικός βρέθηκε υπό πίεση μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Η Φόρεστ μετά από 16 ματς έχει 14 πόντους, η Γουλβς είναι 12η με 19. Την επόμενη αγωνιστική η Φόρεστ υποδέχεται την Τότεναμ στο City Ground, ενώ η Γουλβς θα ταξιδέψει στο Λονδίνο για τη δοκιμασία κόντρα στη Γουέστ Χαμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα