Η Konami ανακοινώνει 3 νέες επετειακές συλλογές κλασσικών arcade

Όλα γυρίζουν γύρω από το Castlevania.

Η Konami σημείωσε αισίως τα 50 έτη στον επιχειρηματικό της κλάδο και το γιορτάζει με την κυκλοφορία 3 νέων Anniversary Collections, που βασίζονται στα Castlevania, Contra και άλλα κλασσικά arcade παιχνίδια.

Οι συλλογές αυτές θα είναι ψηφιακά διαθέσιμες προς αγορά για τα PlayStation 4, Xbox One,

Nintendo Switch και PC, ενώ θα περιέχουν και ένα eBook, το οποίο θα είναι γεμάτο με διάφορες "backstage" πληροφορίες για τη δημιουργία των παιχνιδιών.

Η πρώτη συλλογή, που θα γίνει διαθέσιμη, θα είναι το Arcade Classics Anniversary Collection, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 18 Απριλίου στην τιμή των €19,99 και θα περιέχει 8 παιχνίδια των 80's:

Haunted CastleTyphoon (A-JAX)Nemesis (Gradius)Vulcan Venture (Gradius II)Life Force (Salamander)Thunder CrossScrambleTwinBee.

Η δεύτερη κατά σειρά κυκλοφορία θα είναι αυτή του Konami Castlevania Collection και θα πραγματοποιηθεί μέσα στις αρχές του καλοκαιριού του 2019.

Και αυτή η συλλογή θα περιέχει 8 παιχνίδια, όμως μέχρι στιγμής, μόνο 4 από αυτά έχουν ανακοινωθεί:

Castlevania (NES)Castlevania II: Belmont's Revenge (GB)Castlevania III: Dracula's Curse (NES)Super Castlevania IV (SNES)

Τέλος, το Contra Anniversary Collection θα κυκλοφορήσει και αυτό στις αρχές του καλοκαιριού του 2019, περιέχοντας, όπως και οι προηγούμενες δύο συλλογές, 8 παιχνίδια, από τα οποία 4 έχουν γίνει γνωστά:

Contra (Arcade)Super Contra (Arcade)Super C (NES)Contra III: The Alien Wars (SNES)

Η επανακυκλοφορία των παραπάνω συλλογών δεν αποκλείεται να οδηγήσει και στην επανακυκλοφορία άλλων αγαπημένων παιχνιδιών, όπως για παράδειγμα μια συλλογή του Metal Gear.

Ο Γιώργος είναι αρθρογράφος του IGN-Greece (έτσι λέει τουλάχιστον) και όταν δεν πετάει λογοπαίγνια, τότε ίσως θα παραπονιέται για την κατάσταση του Assassin's Creed ή θα παίζει MTG Arena, ή θα τα κάνει όλα αυτά ταυτόχρονα.

IGN GreeceTo Sega Genesis ήταν κοντά σε ένα Alien vs. Predator παιχνίδι αμερικάνικου ποδοσφαίρουH Google αποκάλυψε ένα First-Party Game Studio για την Stadia με την Jade RaymondΑποκαλύφθηκε το Call of Duty: Mobile για iOS και Android

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα