Η Μπάγερν Μονάχου επισημοποίησε την απόκτηση του Λάιμερ (vid)

Ήταν ευρέως γνωστό εδώ και καιρό, επισημοποιήθηκε την Παρασκευή. Ο λόγος για την πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή της Μπάγερν Μονάχου, τον Κόνραντ Λάιμερ. Ο 26χρονος Αυστριακός δεν είχε επεκτείνει το συμβόλαιό του με τη Λειψία και πηγαίνει στους πρωταθλητές Γερμανίας ως ελεύθερος, υπογράφοντας έως το 2027.

Ο Λάιμερ ήταν διακαής πόθος του Γιούλιαν Νάγκελζμαν, με τους Βαυαρούς να κάνουν πρόταση 30 εκ. ευρώ το καλοκαίρι του ’22, η οποία όμως απορρίφθηκε.

Εξάλλου, ο Νάγκελζμαν είχε συνεργαστεί μια διετία με τον Λάιμερ (2019-2021), αλλά οι δρόμοι τους δεν θα συναντηθούν εκ νέου, αφού στον πάγκο της Μπάγερν βρίσκεται ο Τόμας Τούχελ.

Στο πρόσωπο του Αυστριακού οι Βαυαροί βρίσκουν ένα κεντρικό χαφ που μπορεί να αγωνιστεί στις θέσεις «6» και «8» ενώ μπορεί να βρεθεί και στο δεξί άκρο της άμυνας.

„Für mich geht ein Traum in Erfüllung. Der FC Bayern ist einer der größten Clubs der Welt. Ich bin hier richtig. Mich gibt es nur mit 100 Prozent, und das werde ich in jedem Training vom ersten Tag an einbringen.“ #ServusKonrad

https://t.co/pnekfUb6EC #MiaSanMia #FCBayern

— FC Bayern München (@FCBayern) June 9, 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα