Η Μπασκόνια θέλει… τιμονιέρη από την Ελλάδα

Η Μπασκόνια δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν και ο ισπανικός σύλλογος κοιτάζει να φέρει έναν… τιμονιέρη που θα μπορέσει να οδηγήσει την ομάδα ξανά σε πορεία playoffs της EurLeague.

Η φετινή πορεία της Μπασκόνια στην EuroLeague απέχει πολύ από αυτό που οραματιζόταν. Μια σειρά απογοητευτικών εμφανίσεων την έχει αφήσει στις τελευταίες θέσεις, προκαλώντας την άμεση λήψη μέτρων από τη διοίκηση του συλλόγου. Είναι αποφασισμένη να αντιστρέψει την τύχη της και να ανακτήσει τη θέση της ως μια τρομερή δύναμη

στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ο παράγοντας Σφαιρόπουλος

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αποτελεί διακαή πόθο της διοίκησης εδώ και δύο χρόνια περίπου, ενώ βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Γνωστός για την τακτική του οξυδέρκεια και την ικανότητά του να εμπνέει τις ομάδες να φτάνουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους, ο Έλληνας τεχνικός είναι βασικός υποψήφιος για τη θέση του προπονητή στην Μπασκόνια.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος

Η απόφαση που θα λάβει η Μπασκόνια τις επόμενες ημέρες σχετικά με τη θέση του προπονητή της μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τη σεζόν της. Η αποδεδειγμένη ικανότητα του Σφαιρόπουλου να παρακινεί τους παίκτες και να καταστρώνει αποτελεσματικές στρατηγικές τον καθιστά ισχυρό υποψήφιο.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα έλεγε όχι στην επιστροφή του στην EuroLeague και να οδηγήσει την Μπασκόνια στη… λύτρωση. Οι δύο πλευρές έχουν καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων άλλες δύο φορές τους τελευταίους 18 μήνες. Η Τρίτη, ίσως να είναι και η… φαρμακερή.

Keywords
Τυχαία Θέματα