Η ελπίδα δεν έχει χαθεί για το "Doctor Doom" του MCU

"Ακόμα συζητάμε την υλοποίηση."

Ο Noah Hawley, γνωστός για την δημιουργία των "Fargo" και "Legion", επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται ακόμα σε συζητήσεις με τον Πρόεδρο του MCU, Kevin Feige, για την ταινία "Doctor Doom".

Σε συνέντευξή του με το The Hollywood Reporter, ο Hawley αναφέρθηκε στην ταινία που έγραφε για την Fox, λέγοντας:

"Μίλησα με τον Kevin

Feige πρόσφατα και του είπα ότι μοιάζω με τμήμα έρευνας και ανάπτυξης για την Marvel. Ξέρω ότι μπορούν να γίνουν ήδη πολλά πράγματα με αυτό το είδος ταινιών, αλλά αισθάνομαι ότι υπάρχουν και άλλα. Μπορούμε να το κάνουμε πιο σουρεαλιστικό; Μπορούμε να το κάνουμε μιούζικαλ; Όχι για να τραβήξει κόσμο, αλλά όλες αυτές οι τεχνικές σε κάνουν υποκειμενικό απέναντι στον χαρακτήρα... Έγραψα το σενάριο για το 'Doctor Doom', έναν αντι-ήρωα που μου αρέσει, και συζητάμε ακόμα την υλοποίησή του".

Όσον αφορά την ιστορία είπε, "Αυτό που με κέντρισε αρχικά στο σύμπαν των X-Men είναι ότι όλα ξεκίνησαν από ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης. Τους νοιάζει η ανθρώπινη κακία. Δεν είναι μόνο εξωγήινοι παράγοντες που θέλουν την καταστροφή του κόσμου. Αυτό με ενδιέφερε. Να εξερευνήσουμε το κακό που συναντάμε κάθε μέρα, τι κάνουμε ο ένας στον άλλο, τον τρόπο που πληγώνουμε ο ένας τον άλλον και το ότι θεωρούμαστε δεδομένοι. Υπάρχουν διαφορετικοί χαρακτήρες και ιστορίες που εξερευνούν διάφορα θέματα".

"Προσπαθώ να τελειώσω μια ταινία που έκανα, την τελευταία σεζόν του 'Legion' και επιστρέφει το 'Fargo'... αλλά για καλό ή για κακό, αυτές οι ιστορίες πρέπει να ακουστούν. Μπορείς να πεις 'Κρίμα που συμβαίνει κάτι τέτοιο σε αυτούς τους πολιτισμούς', κάποιοι το λένε, αλλά εγώ δεν το βλέπω έτσι. Υπάρχουν ηθικές ιστορίες μεγαλύτερης κλίμακας και κάλο είναι να είσαι μέρος της συζήτησης, παρά να προσποιείσαι ότι δεν υπάρχει".

O Doctor Victor Von Doom δημιουργήθηκε από τους Stan Lee και Jack Kirby και έκανε το ντεμπούτο του στο "The Fantastic Four #5" (1962). Είναι ο μονάρχης του φανταστικού ευρωπαϊκού κράτους Latveria και πέρα από τους Fantastic Four, κατά καιρούς, τα έχει βάλει και με άλλους ήρωες της Μarvel, όπως οι Spider-Man, Captain America, Iron Man, Thor, Doctor Strange, Black Panther, X-Men και Avengers. Ο χαρακτήρας έχει ενσαρκωθεί από τον Julian McMahon στην ταινία "Fantastic Four" (2005) και στο sequel "Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer" (2007) και από τον Toby Kebbell στην ταινία του 2015, "Fantastic Four".

Η ταινία ετοιμάζεται από το 2017, κάτι που ο Ηawley αποκάλυψε στο τότε ComicCon, ενώ τον Ιούνιο του 2018, επιβεβαίωσε την ολοκλήρωση του σεναρίου. Η μεγάλη καθυστέρηση οφείλεται και στο γεγονός ότι η Disney εξαγόρασε την 21st Century Fox.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

IGN GreeceΟ Superman αφήνει την κάπα του και γίνεται Sherlock HolmesThe Peanut Butter Falcon - TrailerΟι νέες αφίσες της εβδομάδας 17/06 - 23/06

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα