Η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην Εβδομάδα Μόδας: Ήθελα να αισθανθώ αυτοπεποίθηση για να μπορέσω να βρεθώ εδώ

Την πρώτη της κοσμική εμφάνιση πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας 1 Νοεμβρίου η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Η 33χρονη, βρέθηκε χθες βράδυ στην 29η AΧDW προκειμένου να παρακολουθήσει το show του Tassos Mitropoulos στο οποίο συμμετείχε η Αννίτα Ναθαναήλ με την κόρη της.

Μάλιστα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου φόρεσε μια δημιουργία του σχεδιαστή, ένα ολόσωμο μαύρο jumpsuit με εντυπωσιακό ντεκολτέ που την βοήθησε να νιώσει αυτοπεποίθηση και να περπατήσει με θάρρος μπροστά στις κάμερες.

Η

Ιωάννα Παλιοσπύρου, μίλησε στις κάμερες φανερά ήρεμη και αποφασισμένη να συνεχίσει τη ζωή της.

“Αγαπώ πολύ τη μόδα. Είναι τιμή μου που με κάλεσε ο Τάσσος. Έχω έρθει σήμερα για να στηρίξω το Αννιτάκι μου και την Τερέζα που άνοιξαν και έκλεισαν το show. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Τάσσο γι΄αυτή τη δημιουργία, έχει επιμεληθεί το στυλ μου. Νιώθω πολύ άνετα, αυτό ήταν το ζητούμενο, να νιώσω αυτοπεποίθηση για να μπορέσω να παρεβρεθώ εδώ. Το πετύχαμε νομίζω” ανέφερε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η Αννίτα Ναθαναήλ μίλησε και εκείνη για την πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ιωάννας Παλιοσπύρου μετά από τη δικαστική διαμάχη, τονίζοντας ότι ο σχεδιαστής Τάσσος Μητρόπουλος έπαιξε ρόλο καθώς δημιούργησε ένα εντυπωσιακό σύνολο για την Ιωάννα.

H εμφάνιση της Ιωάννας Παλιοσπύρου στην βραδιά μόδας

Η Ιωάννα πόζαρε μπροστά από τους φωτογραφικούς φακούς μαζί με την Αννίτα Ναθαναήλ και τον Τάσο Μητρόπουλο, αλλά και τον Χάρη Σιανίδη, φορώντας ένα μαύρο σύνολο του σχεδιαστή, περούκα και μια ειδική μάσκα στο πρόσωπο.

View this post on Instagram

A post shared by Beautiful People PR (@beautifulpeoplepr)

View this post on Instagram

A post shared by Χάρης Σιανίδης (@haris_sianidis)

Πηγή: THETOC

Keywords
Τυχαία Θέματα