Η νίκη θα την... εκτοξεύσει

Το πρώτο… crash test για την ΑΕΚ του Νίκου Κωστένογλου είναι γεγονός. Καλές και σημαντικές οι νίκες με ομάδες όπως ο Παναιτωλικός και η Λαμία, αλλά τα ντέρμπι είναι αυτά που αποδεικνύουν τις δυνάμεις και τις αντοχές της μεγάλης ομάδας.

Η ΑΕΚ πέρυσι ξόδεψε ολόκληρη τη χρονιά χωρίς νίκη σε ντέρμπι. Και
αυτό τις κόστισε και σε βαθμούς και σε αυτοπεποίθηση. Χάθηκε από νωρίς πολύτιμο έδαφος και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να δείξει σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό ότι ο τίτλος θα είναι υπόθεση των δύο.

Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ είναι ένα ματς που η ΑΕΚ πρέπει να κερδίσει. Για πολλούς λόγους. Αρχικά για τους ίδιους τους παίκτες της ομάδας και εν συνεχεία για τον κόσμο και το κλαμπ. Η Ένωση έχει μια σημαντική ευκαιρία να μεταφέρει επιπλέον προβλήματα στον «Δικέφαλο του Βορρά», να τον προσπεράσει στην βαθμολογία και να δείξει πόσο ανταγωνιστική θα είναι στο φετινό πρωτάθλημα.

Με μία εντός έδρας ήττα στην… πλάτη της από την πρεμιέρα θα είναι πισογύρισμα μια δεύτερη μέσα στο σπίτι της. Με 50.000 φιλάθλους να έχουν γεμίσει το γήπεδο. Όλα αυτά που έχτισε τις προηγούμενες τρεις αγωνιστικές μπορεί να γκρεμιστούν. Αν και νωρίς διακυβεύονται πολλά για την ΑΕΚ, ακόμα και αν βρισκόμαστε τόσο νωρίς στο πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Κωστένογλου έχουν μια πολύτιμη ευκαιρία να εκτοξευθούν. Να εκτοξεύσουν την αυτοπεποίθησή τους και την συσπείρωση του κόσμου τους. Σε αυτό το ματς η νίκη δεν θα είναι μόνο οι τρεις βαθμοί. Θα είναι πολλά περισσότερα για την ΑΕΚ. Θα είναι το πρώτο μεγάλο κερδισμένο στοίχημα της χρονιάς.
Keywords
Τυχαία Θέματα