Η πρώτη προπόνηση της νέας Εθνικής (video)

Ο Τζον Φαντ Σχιπ δούλεψε με 22 από τους 25 ποδοσφαιριστές που έχει καλέσει για τα ματς με Ιταλία και Βοσνία/Ερζεγοβίνη. Απόντες ήταν οι Βλαχοδήμος, Ρέτσος, Γιαννούλης.

Λίγες μέρες μετά την αποκλειστική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο ομοσπονδιακός τεχνικός στα κανάλια Novasports διεξήχθη η πρώτη προπόνηση της Εθνικής χωρίς Παπασταθόπουλο, Μανωλά.

Με τον Παντελή Χατζηδιάκο να είναι o rookie της αποστολής και τους Διούδη, Μπακασέτα, Τ. Δώνη, Γαλανόπουλο και Λαμπρόπουλο να επιστρέφουν στην
ομάδα ο Ολλανδός και οι παίκτες του δούλεψαν στον Άγιο Κοσμά για μία περίπου ώρα σε χαλαρό ρυθμό.

Εκτός από την αλλαγή Κούτρη - Τσιμίκα για την οποία σας ενημερώσαμε νωρίτερα απών ήταν και ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος που φτάνει απόψε αργά από τη Λισσαβώνα αλλά και ο Πάνος Ρέτσος, ο οποίος είναι στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για το κρίσιμο ματς πρόκρισης που δίνει κόντρα στην Τσεχία και θα ενσωματωθεί την επόμενη μέρα για το ματς με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Δημήτρη Γιαννούλη λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς που έχει από το ματς του ΠΑΟΚ κόντρα στον Αστέρα προτιμήθηκε να κάνει θεραπεία και η κατάστασή θα επανεκτιμάται μέρα με τη μέρα.

Τέλος, μετά το αρχικό ζέσταμα θεραπεία έκανε και ο Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα από το ματς της ΑΕΚ με την ΑΕΛ αλλά σύμφωνα με το ιατρικό τιμ της Εθνικής η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.
Keywords
Τυχαία Θέματα