Η πρόβλεψη του Ιβάνοβιτς για play in και play off στη Euroleague

Η Μπασκόνια βρίσκεται κοντά στη συμμετοχή της στα πλέι-οφ της EuroLeague και κοιτώντας τα μελλοντικά παιχνίδια, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ανέφερε τι θα χρειαστεί η ομάδα του για να φτάσει τουλάχιστον στα play in της διοργάνωσης.

«Νομίζω ότι είμαστε πολύ κοντά, αλλά μπορούμε επίσης να είμαστε και πολύ μακριά. Έχουμε ακόμα τέσσερα παιχνίδια εκτός έδρας

και ένα στην έδρα μας, ενώ οι αντίπαλοί μας έχουν καλύτερο πρόγραμμα. Για να μπούμε στα play in, πρέπει να κερδίσουμε τουλάχιστον δύο παιχνίδια», δήλωσε ο Ιβάνοβιτς στον ισπανικό Τύπο.

Η Μπασκόνια έχει αυτή τη στιγμή 16 νίκες και 13 ήττες και βρίσκεται στην 8η θέση της κατάταξη της EuroLeague, δύο νίκες μακριά από την 6η θέση που εξασφαλίζει μια απευθείας θέση στα πλέι-οφ.

Παρά την προβλεπόμενη ανάγκη για δύο νίκες, ο Ιβάνοβιτς τόνισε ότι η προσέγγιση της Μπασκόνια πρέπει να παραμείνει η ίδια.

«Πρέπει απλώς να κοιτάξουμε το πρώτο παιχνίδι που έρχεται στο πρόγραμμα. Μέχρι το τέλος, κάθε παιχνίδι στην ACB και στηε EuroLeague είναι κρίσιμο για εμάς. Είμαστε συνειδητοποιημένοι ότι αν παίξουμε επιθετικά στην άμυνα, θα έχουμε πάντα την ευκαιρία να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα. Και ότι εξαρτόμαστε μόνο από εμάς».

Keywords
Τυχαία Θέματα