Η “βάση” της Εθνικής Ισπανίας στο Κατάρ θα είναι σε ένα Πανεπιστήμιο

Αν και χρειάστηκε να εξασφαλιστεί ειδική άδεια από τη FIFA, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισπανίας κατάφερε να βρει την ιδανική “βάση” για το διάστημα που θα βρεθεί η Εθνική Ισπανίας στο Κατάρ για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι Ίβηρες μετά από λεπτομερή αναζήτησή, αποφάσισαν να φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου του Κατάρ, καθώς ήταν ότι πιο κοντινό υπήρχε για να καλυφθούν οι απαιτήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού, Λουίς Ενρίκε.

Το Πανεπιστήμιο

του Κατάρ βρίσκεται στην περιοχή Αλ Ντάφνα της Ντόχα, περίπου 28 χιλιόμετρα μακριά από το διεθνές αεροδρόμιο της πόλης. Στις εγκαταστάσεις του υπάρχουν δύο ποδοσφαιρικά γήπεδα, τα οποία θα χρησιμοποιεί αποκλειστικά η Εθνική Ισπανίας, γυμναστήρια, χώροι αποθεραπείας και συσκέψεων.

Με λίγα λόγια όλες οι ανέσεις για να προετοιμαστεί κατάλληλα μια ομάδα για το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός στον πλανήτη. Και το σημαντικότερο για τους Ισπανούς είναι η τοποθεσία. Το γήπεδο Αλ Τουμάνα, στο οποίο θα αντιμετωπίσει η Ισπανία το Κατάρ απέχει μόλις 22 λεπτά, ενώ η πιο μακρινή απόσταση είναι το γήπεδο Αλ Μπαΐτ.

Στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου του Κατάρ θα φιλοξενηθεί και η Εθνική ομάδα της Αργεντινής, η οποία επίσης θα έχει το δικό της χώρο και αποκλειστική χρήση γηπέδων.

Keywords
Τυχαία Θέματα