Ηλιούπολη – Καλλιθέα 1-0: Απομακρύνεται το όνειρο της ανόδου (vids)

Όμιλος Β’

Η Ηλιούπολη αιφνιδίασε τη Καλλιθέα και άνοιξε νωρίς το σκορ με τον Γκανέζο ακραίο Εμάνουελ Άντο να παίρνει την μπάλα από τον Μπαστακό και να πλασάρει ιδανικά (1-0, 7ο λεπτό).

Η 2η της κατάταξης Καλλιθέα που βρίσκεται στο κυνήγι της πρωτοπόρου Κηφισιάς, προσπάθησε να αντιδράσει κερδίζοντας πέναλτι μετά την ανατροπή του Ντεμέτριους. Ο Λουκίνας ανέλαβε την εκτέλεση αλλά έχασε την ευκαιρία για ισοφάριση με τον Περιστερίδη να κρατάει το μηδέν στην εστία του στο 54ο λεπτό.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο ποδοσφαιριστής που κέρδισε το πέναλτι, ο Ντεμέτριους, αλλά δεν

το εκτέλεσε παρά το γεγονός πως ζήτησε από τον προπονητή του Σίμο να πάρει την εκτέλεση, αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης στον Τσαφταρίδη (58ο λεπτό).

Δέκα λεπτά πριν από το τέλος ο Περιστερίδης σταμάτησε δύσκολο σουτ του Κυνηγόπουλου σε μια καλή ευκαιρία της Καλλιθέας να ξαναμπεί στο ματς έστω και με αριθμητικό μειονέκτημα. Με την νίκη της Κηφισιάς κόντρα στην Επισκοπή (1-5), η Καλλιθέα έμεινε πίσω στην διεκδίκηση της πρώτης θέσης δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε…

Η Κηφισιά (64β.) απολαμβάνει το ρετιρέ του πίνακα με πέντε βαθμούς διαφορά από την Καλλιθέα (59β.).

Ηλιούπολη (Παντέλης): Περιστερίδης, Κρέτσι (87′ Ντόη), Τσαφταρίδης, Βασιλείου (87′ Γεωργιάδης), Μπαστακός (70′ λ.τ Έμπερτ), Μπαξεβάνος, Γκοτσούλιας, Ζιούλης, Βάρκας, Ανδρέου, Άντο (68′ Δημητριάδης).

Athens Kallithea (Σίμος): Βοσνιάδης, Ευαγγέλου, Ματίγια (88′ Τσιντώνης), Ναμπί, Σαντάνα (74′ Μπάμπης), Βασιλούδης (65′ Ουές), Λουκίνας, Κυνηγόπουλος, Καινούργιος, Βλάχος (88′ Μάλτσι), Ντεμέτριους

Keywords
Τυχαία Θέματα