Ίντερ – Κάλιαρι 2-2: «Φρένο» από την ομάδα του Χατζηδιάκου (highlights)

Η Ίντερ βρίσκεται μια ανάσα από την κατάκτηση του σκουντέτο, αλλά μετά την ισοπαλία με την Κάλιαρι, οι οπαδοί της θα χρειαστεί να κάνουν λίγη ακόμη υπομονή, ίσως μέχρι την επόμενη αγωνιστική και το Derby della Madoninna κόντρα στη Μίλαν.

Οι «νερατζούρι» ξεκίνησαν με τους καλύτερους οιωνούς το ματς, αφού μόλις στο 12ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Μαρκούς Τουράμ, σε ένα παιχνίδι με χαμηλό τέμπο και χωρίς πολλές τελικές.

Η Κάλιαρι έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο, κέρδισε μέτρα στο γήπεδο, πατούσε πιο αποφασιστικά και

στο 64’ έφτασε στην ισοφάριση με γκολ του Έλντορ Σομουρόντοβ. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε δέκα λεπτά αργότερα με εκτέλεση πέναλτι του Χακάν Τσαλχάνογλου, όμως το σκηνικό δεν άλλαξε.

Στο τελευταίο 20λεπτο η Κάλιαρι τα έπαιξε όλα για όλα. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι έριξε στο ματς τον Νικολάς Βιόλα και δικαιώθηκε, αφού ο Ιταλός βρήκε δίχτυα στο 83’ (πέντε λεπτά μετά την είσοδο του) και χάρισε στην Κάλιαρι έναν «χρυσό» βαθμό.

Κάλιαρι (Κλαούντιο Ρανιέρι): Σκουφέτ, Ντι Πάρντο (78′ Ζάπα), Μίνα, Χατζηδιάκος, Αουτζέλο, Μακουμπού, Σουλεμανά, Όμπερτ, Γιάνκτο (29′ Πράτι), Λουβούμπο (78′ Βιόλα), Σομουρόντοβ (78′ Λαπαντούλα).

Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάκι): Ζόμερ, Μπίσεκ, Ατσέρμπι, Μπαστόνι (86΄Μπουσάναν), Νταρμιάν (75΄Ντάμφρις), Ντιμάρκο (76΄Κάρλος Αουγκούστο), Μπαρέλα, Μικιταριάν (64΄Φρατέσι), Τσαλχάνογλου, Σάντσες (75΄Αρναούτοβιτς), Τουράμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα