Ιωανννίδης: «Είναι σημαντικό να μη χάνεις» (video)

Ο Έλληνας επιθετικός του «τριφυλλιού» δήλωσε πως έλειψε η ενέργεια από τους «πράσινους» και πως η ομάδα του βελτιώνεται μέρα με τη μέρα και στον τομέα της φυσικής κατάστασης.

Αρχικά, ο Ιωαννίδης δήλωσε: «Γνωρίζουμε ότι όταν η ομάδα δε βρίσκεται στην καλύτερη βραδιά, δε χρειάζεται να χάνουμε συνέχεια παιχνίδια. Εννοείται πως είναι σημαντικό να κερδίζουμε πόντους. Ο στόχος μας ήταν να κερδίσουμε, δεν τα καταφέραμε, αλλά από τη στιγμή που δεν κερδίζουμε, δε χρειάζεται να χάνουμε. Αυτό είναι πολύ σημαντικό να το καταλάβουμε, ειδικά σε παιχνίδια ευρωπαϊκά».

Στη

συνέχεια, ο διεθνής επιθετικός συμπλήρωσε: «Νομίζω πως έλειπε η φρεσκάδα. Το νιώσαμε λίγο όλοι. Είναι θέμα κόπωσης και είναι κάτι που δε θα μας απασχολήσει πιστεύω γιατί μέρα με τη μέρα βελτιωνόμαστε και σε αυτό το κομμάτι. Λίγο η ενέργεια και λίγο το «καθαρό μυαλό» στο τελευταίο κομμάτι, σε επιλογές και δικές μου και των συμπαικτών μου. Με όλα αυτά θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει το παιχνίδι».

Τέλος, ο επιθετικός του Παναθηναϊκού δήλωσε για την άνοδο της ομάδας του στο φινάλε του αγώνα: «Η ομάδα έβαλε παίκτες που είχαν φρεσκάδα, αλλά έπεσε και το επίπεδο πρέσινγκ και ρυθμού της Μακάμπι».

Keywords
Τυχαία Θέματα