Ηρακλής – ΑΕΛ 1-1: Ισοπαλία στο ματς παρουσία Κούγια (hls)

Ηρακλής και ΑΕΛ έμειναν στην ισοπαλία με σκορ 1-1 για την 22η αγωνιστική της Super League 2. Σκόρερ οι Τομάς και Τσιριγώτης.

Στο Καυτανζόγλειο Στάδιο διεξήχθη ένας πολύ σημαντικός αγώνας ανάμεσα στον Ηρακλή και την ΑΕΛ. Όχι τόσο για βαθμολογικούς λόγους μιας και καμία από τις δύο ομάδες έχουν

ελπίδες ανόδου, αλλά για λόγους… μηνυμάτων. Και το μήνυμα που ενδιαφέρει τον κόσμο του Γηραιού είναι το αν ο Αλέξης Κούγιας θα μπει μαζί με τους Παπαδόπουλο και Ευγενίου στο διοικητικό σχήμα του συλλόγου. Ο γνωστός ποινικολόγος παρευρέθη στο ματς με τους οργανωμένους του Ηρακλή να επιλέγουν το Ιβανώφειο για την αναμέτρηση με το Ψυχικό σε μια συμβολική κίνηση.

Στα του ματς, η πρώτη μεγάλη στιγμή ήρθε για τους γηπεδούχους στο 27ο λεπτό όταν ο Σουλούκος έβγαλε με δυσκολία σουτ του Γιουμπιτάνα. Στην επόμενη φάση, η κεφαλιά του Άλεξιτς βρήκε το δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων, ενώ στο 36′ η ΑΕΛ σημάδεψε κι αυτή δοκάρι σε προσπάθεια του Νίνο. Το σκορ άνοιξε ο Τομάς στο 59′ με σουτ από την περιοχή ύστερα από μεγάλη ευκαιρία του Ηρακλή με την ΑΕΛ απάντησε με τέρμα του Τσιριγώτη στο 80ο λεπτό και το ματς έληξε ισόπαλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα