Ιρλανδία: Στην αποστολή ο πρώτος σκόρερ της Championship

Ο Σάμι Σμόντιτς αναμένεται να κάνει το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του με την Ιρλανδία τις επόμενες ημέρες. Ο έμπειρος φορ των Ιρλανδών Άαρον Κόνολι τραυματίστηκε και ο κόουτς Στίβεν Κένι κάλεσε τον Σμόντιτς ο οποίος αγωνίζεται με την φανέλα της Μπλάκμπερν.Ο 28χρονος Σμόντιτς παίζει στην κορυφή της επίθεσης αλλά και στο αριστερό άκρο. Φέτος σε έντεκα αγώνες με την Μπλάκμπερν μετράει επτά γκολ ενώ έχει δώσει και δύο ασίστ.

Με τα επτά γκολ

που έχει σημειώσει είναι πρώτος σκόρερ στην Championship παρέα με τους Άρμστρονγκ (Σάουθαμπτον) και Κλαρκ (Σάντερλαντ).

Οι Ιρλανδοι άρχισαν την Δευτέρα τις προπονήσεις τους ενόψει του εντός έδρας αγώνα των προκριματικών του Euro 2024 με την Ελλάδα την Παρασκευή και με το Γιβραλτάρ τη Δευτέρα.

«Tίποτα δεν εξαρτάται από εμάς αυτή τη στιγμή. Το μόνο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι να πάρουμε έξι βαθμούς σε αυτό το παράθυρο για να τους έχουμε τον Νοέμβριο και βλέπουμε. Δεν μπορούμε να βασιστούμε σε ήττες της Ολλανδίας, αλλά αν συμβεί, μπαίνουμε στο παράθυρο του Νοεμβρίου με ελπίδες. Ήμασταν απογοητευμένοι που χάσαμε στην Ελλάδα, οπότε θα θέλαμε να απαντήσουμε με εντός έδρας νίκη. Όλα τα παιχνίδια που δεν κερδίζεις, κοιτάς πίσω και λες: «Τα έχω κάνει όλα τέλεια»; Όχι, δεν ήμουν τέλειος, όχι” δήλωσε ο προπονητής των Ιρλανδών.

Keywords
Τυχαία Θέματα