Ισημερινή Γουινέα – Γουινέα Μπισάου 4-2: Ιστορικό χατ-τρικ στα 34!

H εκπρόσωπος της χώρας της κεντρικής Αφρικής, έφτασε τους 4 πόντους μετά από δύο αγωνιστικές, αφήνοντας την αντίπαλό της χωρίς βαθμό και στα πρόθυρα αποκλεισμού. Στους 3 βαθμούς είναι η Ακτή Ελεφαντοστού, ενώ έναν έχει η Νιγηρία, με τις δύο ομάδες να κοντράρονται αργότερα την Πέμπτη στο δικό τους δεύτερο παιχνίδι του ομίλου.

Μορφή του αγώνα, ο 34χρονος αρχηγός των νικητών, Εμίλιο Ενσουέ, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ! Συγκεκριμένα, άνοιξε το σκορ στο 21′, ενώ σημείωσε επίσης το τρίτο και το τέταρτο γκολ της ομάδας του, στο

51′ και το 61′ αντίστοιχα. Η Γουινέα Μπισάου, είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 37′ με αυτογκόλ του Φερνάντεθ, ο Μιράντα έκανε το 2-1 για την Ισημερινή Γουινέα, ενώ το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στο 90′ ο Τούρμπο!

Το χατ-τρικ του Ενσουέ, ήταν το πρώτο σε τελικά της διοργάνωσης μετά από 15 χρόνια και 362 μέρες, από αυτό του Αλουντί του Μαρόκου, σε ματς με τη Ναμίμπια το 2008!

Επίσης, ο παίκτης που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας με την Ιντερσίτι, σε ηλικία 34 ετών και 110 ημερών, έγινε ο γηραιότερος παίκτης στην ιστορία των τελικών φάσεων Κυπέλλου Εθνών Αφρικής που πετυχαίνει τρία γκολ σε έναν αγώνα!

Ο Ενσουέ, έχει περάσει στο παρελθόν, μεταξύ άλλων, από την Κύπρο, με ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ισημερινή Γουινέα – Γουινέα Μπισάου 4-2, Ιστορικό -τρικ,isimerini gouinea – gouinea bisaou 4-2, istoriko -trik