Ισλανδία – Ισραήλ 2-2: Γκολ και θέαμα στο Ρεϊκιαβίκ (hls)


Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν νωρίς το σκορ (9΄) από την προσπάθεια του Θορστεϊσον. Στο 23΄ ο Σίγκουρτσον έχασε μοναδική ευκαιρία να πετύχει το 2ο γκολ των Ισλανδών, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα που βγήκε μακριά από την εστία του και απομάκρυνε με τα πόδια.

Στο 35΄ έγινε το 1-1 από το αυτογκλόλ του Γκρέταρσον (προηγήθηκε σουτ του Σαφουρί), ενώ λίγο έλειψε να γίνει το 2-1 στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου 45λεπτου,

καθώς η μπάλα από το σουτ του Μάγκνουσον βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Μαρτσιάνο και έφυγε άουτ.

Στην πρώτη καλή στιγμή που καταγράφηκε στην επανάληψη (60΄), οι Ισλανδοί κατάφεραν να πάρουν εκ΄ νέου προβάδισμα στο σκορ (2-1) με τον Χέλγκανσον, ενώ οι Ισραηλινοί έφτασαν στην ισοφάριση πέντε λεπτά αργότερα από την κεφαλιά του Πέρετς (η φάση ελέγχθηκε από το VAR).

Ισλανδία: Ρούναρσον, Μάγκνουσον, Γκρέταρσον, Όλαφσον, Σάμστεντ, Μπιάρναρσον (79΄ Φράνταρσον), Φορστείρσον (79΄ Μπόρμπαρσον), Σίγκουρτσον (61΄ Γιόχανεσον), Χέλγκασον (90΄ Γκούντμουνσον), Χάραλντσον, Α. Γκούντιενσεν (61΄ Σ. Γκούντιενσεν)

Ισραήλ: Μαρτσιάνο, Μιγκέλ Βίτορ (78΄ Αμπάιντ, 90΄ Γκλεϊζερ), Ντάσα, Γκόλντμπεργκ, Λέιντνερ (46΄ Μέναχεμ), Σαφούρι, Πέρετς, Σόλομον, Τζιάμπερ, Νταμπούρ (74΄ Βάισμαν), Αμπάντα (78΄Ατζίλι)

Keywords
Τυχαία Θέματα