Ήταν αρκετό το γκολ του Κουλούρη στο Περιστέρι (video)


Το παιχνίδι στο Περιστέρι ήταν περισσότερο ανταγωνιστικό απ’ όσο ίσως να περίμενε ο Ατρόμητος. Κι αυτό γιατί η Λαμία έπαιξε ανοιχτά αποφεύγοντας παθογένειες στη διαχείριση της αναμέτρησης.

Ο Κάναντι δεν είχε εκπλήξεις στον καταρτισμό της ενδεκάδας.
Με 3-4-3 έχοντας τον Μέγερι κάτι από τα γκολπόστ και τους Καρασαλίδη, Ρισβάνη, Χατζηισαϊα στο κέντρο της άμυνας και τους Γιαννούλη, Σάκιτς στα άκρα.
Στη
μεσαία γραμμή οι Βασιλακάκης, Μάντσον με τους Ενσικουλού, Κουλούρη και Ουγκράϊ σε προωθημένους ρόλους.

Ο Χάβος σε σύστημα 4-2-3-1 τόλμησε αλλά έλλειψε η ουσία από την ομάδα του.

Ο Σαράνοφ κάτω από τα γκολπόστ, στο κέντρο της άμυνας οι Αντέτζο, Αναστασιάδης, με δεξιά τον Βασιλαντωνόπουλο κι αριστερά τον Βάντερσον. Στον άξονα, ήταν ο Δημούτσος με τον Μπλάζιτς, ενώ πίσω από τον προωθημένο Μπαράλες, βρέθηκαν από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Καραγκούνης, Μπερτόγλιο και Καραμάνος.

Οι φιλοξενούμενοι στα πρώτα 25 λεπτά φόβισαν το φαβορί! Είχαν και δύο ευκαιρίες με τους Καραγκούνη και Βασιλαντωνόπουλο για να προηγηθούν.

Βλέποντας αυτό ο Κάναντι έδωσε εντολή για πίεση σε περισσότερο χώρο και κάπου εκεί ο Ατρόμητος δικαιώθηκε καθώς πήρε την κατοχή της μπάλας μετά το 35ο λεπτό και βρήκε το γκολ στο 42’ έπειτα από διαγώνια μπαλιά του Μάντσον και προβολή του Ευθύμη Κουλούρη.

Στην επανάληψη και πάλι η Λαμία μπήκε με διάθεση προκειμένου να φτάσει στην υπέρβαση όμως στο 58ο ψαλιδίστηκαν δραματικά οι ελπίδες της για περαιτέρω πίεση καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Δημούτσος σε απρόσεκτη προβολή πάνω στον Μάντσον και μάλλον αυστηρή εκτίμηση της κατάστασης από τον διαιτητή Ζαχαριάδη.

Βέβαια ο Χάβος συνέχισε να ρισκάρει. Ο Επστάϊν αποτέλεσε την ύστατη επιλογή προοπτικής και είναι αλήθεια ότι στο ανοιχτό γήπεδο όσο ο Ατρόμητος έβρισκε χώρους και δεν τους αξιοποιούσε με μοιραίους στις καλές ευκαιρίες τους Κουλούρη, Ενσικουλού και Ούμπιδες λίγο έλειψε να γίνει το.. μπάμ!

Αρχικά με μια δύσκολη κεφαλιά του Μπαράλες, α-λα Μπαράλες που εξουδετέρωσε δύσκολα ο Μέγερι και μετά στο 86ο λεπτό όταν με εκτέλεση φάουλ από τα 30 μέτρα ο Βραζιλιάνος Βάντερσον σημάδεψε τη συμβολή των δοκαριών των γηπεδούχων.

Το 1-0 έμεινε ως το τέλος, ανακουφιστικά για τον Ατρόμητο, στενάχωρα για τη Λαμία η οποία με λίγη τύχη ίσως μπορούσε να φύγει με κάτι από το Περιστέρι…
Keywords
Τυχαία Θέματα