Ήττα σοκ για τον Τζόσουα... νέος παγκόσμιος πρωταθλητής ο Ρουίζ (photos)

Ο Άντονι Τζόσουα με Τεχνικό Νοκ Άουτ έχασε για πρώτη φορά σε επαγγελματικό αγώνα πυγμαχία και παράλληλα παρέδωσε και τις τέσσερις ζώνες του στον Άντι Ρουίς Τζούνιορ που έκανε την έκπληξη της δεκαετίας!!

Σε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία της πυγμαχίας, ο Άντι Ρουίς Τζούνιορ έγινε ο πρώτος Μεξικανός που παίρνει τον τίτλο του Παγκόσμιου πρωταθλητή στην κατηγορία Βαρέων βαρών!

Μεγάλο αουτσάιντερ απέναντι στον εντυπωσιακό και αήττητο Βρετανό Άντονι Τζόσουα δεν τρόμαξε ποτέ απέναντι
στον αντίπαλό του και κατάφερε να κάνει την μεγάλη έκπληξη.

Ο Ρουίς ξεκίνησε καλύτερα και πήρε τον πρώτο γύρο από τον Τζόσουα. Στον τρίτο γύρο είδε και τους δύο μονομάχους να δέχονται χτυπήματα που τους γκρέμισαν. Ο Τζόσουα δεν συνήλθε ποτέ από αυτό!

Ο Ρουίς συνέχισε να επιτίθεται και με απανωτά χτυπήματα στον έβδομο γύρο ανάγκασε τον διαιτητή να διακόψει την αναμέτρηση καθώς ο Τζόσουα δεν ήξερε καν που βρισκόταν!

Το Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν πάγωσε. Ο διαιτητής Μάικ Γκρίφιν έβαλε τέλος στην μάχη και ο Άντι Ρουίς πήρε τέσσερις παγκόσμιους τίτλους (...WBA, WBO, IBO, IBF)!

Ο Τζόσουα είχε βάλει βέβαια όρο στο συμβόλαιό του αγώνα που του επιτρέπει να αγωνιστεί ξανά με τον Ρουίς αυτή την φορά εντός έδρας, στο Λονδίνο!
Keywords
Τυχαία Θέματα