Καμπανιακός-Λεβαδειακός 0-2: Ασταμάτητος στην κορυφή!

«Τρένο» πηγαίνει στο ξεκίνημα της τρέχουσας περιόδου στη Super League 2, στον Α’ όμιλο, ο Λεβαδειακός! Δεν σταμάτησε τη νικηφόρα πορεία του ούτε απέναντι στον Καμπανιακό, του οποίου επιβλήθηκε στο σημερινό (23/10) μεταξύ τους παιχνίδι στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας με το “καθαρό” 0-2, παίρνοντας ένα ακόμη τρίποντο, το τέταρτο σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Η ομάδα της Βοιωτίας, στην αναμέτρηση που ήταν στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, νίκησε χάρη στα γκολ

των Κουϊρουκίδη στο 10ο και Βήχου στο 48ο λεπτό. Ο Κουϊρουκίδης, μάλιστα, είχε και δοκάρι στο 46ο λεπτό. Γενικώς, οι νικητές ήταν καλύτεροι στο παιχνίδι και επικράτησαν δίκαια των αντιπάλων τους.

Με αυτή τη νίκη, και παρά το γεγονός ότι ο Λεβαδειακός έχει παιχνίδι λιγότερο, όχι απλώς παρέμεινε μόνος πρώτος, αλλά ξέφυγε με 3 βαθμούς από τη δεύτερη Κοζάνη και με 4 από την ΑΕΛ, αμφότερες με παιχνίδι περισσότερο από τους Βοιωτούς. Επίσης, είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι ο Λεβαδειακός έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε όλα τα ματς (έχει μηδέν παθητικό).

Καμπανιακός (Σαπάνης): Κασαπίδης, Π. Καθάριος, Μπούσης, Νικολαΐδης, Φροσύνης, Σαρβανίδης, Γαρύφαλλος (71′ Παπακωνσταντίνου), Τότσκα (57′ Ζαννάκης), Γιουκούδης, Πόζογλου (57′ Μάνιος), Ν. Καθάριος (64′ Έππας)

Λεβαδειακός (Νιόπλιας): Κροφ, Βήχος, Χάμοντ, Τσάπρας, Μπελμόντ (60′ Συμελίδης), Νίκας (85′ Ντεντάκης), Κουϊρουκίδης (60′ Νικολιάς), Πίρινεν, Γιαννιώτας (60′ Ρομό), Λιάγκας, Λούα Λούα (60′ Πολέττο)

Keywords
Τυχαία Θέματα