Καλαϊτζάκης: “Θα είμαστε διαφορετικοί την Πέμπτη κόντρα στη Μακάμπι”

O Παναγιώτης Καλαϊτζάκης μίλησε στα κανάλια Novasports και τον Ορέστη Συντελή για την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Μακάμπι στο Game 1 των play offs της Euroleague.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο παίκτης του Παναθηναϊκού:

Για

το ματς με τη Μακάμπι:

“Ελέγχαμε το παιχνίδι για 35 λεπτά, αλλά η Μακάμπι είναι πολύ ταλαντούχα ομάδα, ειδικά στην επίθεση. Σημείωσαν 91 πόντους και έπαιζαν ένα δεκάλεπτο χωρίς τον καλύτερο τους παίκτη. Αυτό δείχνει πόσο ταλαντούχα είναι επιθετικά, ενώ όλοι οι παίκτες της πήραν σωστές αποφάσεις.

Στην τελευταία περίοδο δεν ήμασταν τόσο πιεστικοί, όσο θα θέλαμε στην άμυνα και δεν υπάρχουν πολλά παιχνίδια φέτος που έχουμε δεχθεί 91 πόντους, ειδικά στο ΟΑΚΑ.

Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήμασταν καλά επιθετικά, αλλά και ότι θα έπρεπε να είμαστε καλοί και αμυντικά. Δεν το κάναμε, είμαστε πίσω με 1-0 στη σειρά, χάσαμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας σε ένα πολύ σημαντικό ματς που έπρεπε να είχαμε κερδίσει και σε λιγότερο από 48 ώρες θα ξανασυναντηθούμε και θεωρώ ότι θα είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι.

Για το παιχνίδι της Πέμπτης:

“Θα έρθουμε να κερδίσουμε την Πέμπτη. Είμαστε από τις καλύτερες ομάδες στο αμυντικό κομμάτι στην Ευρώπη, ωστόσο η Μακάμπι είναι πολύ ταλαντούχα στην επίθεση. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας, γιατί στην τελευταία περίοδο κάναμε πολλά λάθη, χάσαμε βολές, χάσαμε ριμπάουντ και θα παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια”.

Keywords
Τυχαία Θέματα