Καλαμάτα – Χανιά 0-5: Τα Χανιά “άλωσαν” την έδρα της Καλαμάτας (video)

Τα Χανιά “άλωσαν” την έδρα της Καλαμάτας, επικρατώντας με 5-0, χάρη σε δύο γκολ των Μάναλη και Μιούλερ και ένα του Νίλι στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των Play Off της Super League 2.

Το παιχνίδι ουσιαστικά κρίθηκε στο πρώτο μέρος με τα τρία από τα πέντε γκολ των φιλοξενούμενων να σημειώνονται

στο πρώτο ημίχρονο. Μάλιστα το σκορ ήταν στο 0-2 με τη συμπλήρωση του πρώτου οκταλέπτου.

Στο 2′ ο Μάναλης άνοιξε το σκορ κι ο ίδιος παίκτης στο 8′ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κάτσε και έκανε εύκολα το 2-0. Οι γηπεδούχοι παραλίγο να μειώσουν με τον Μπαράλες αλλά η κεφαλιά του σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ μετά από λάθος του Κάνιας, τα Χανιά πέτυχαν και τρίτο γκολ με τον Νίλι στο 37′.

Στο 71′ ο Μιούλερ με σουτ διαμόρφωσε το 0-4, ενώ η «Μαύρη Θύελλα» δεν κατάφερε να βρει δίχτυα ούτε μετά την εκτέλεση πέναλτι του Μπαράλες στο 75′. Το τελικό 0-5 έγραψε στο 86′ ο Μιούλερ.

Μετά από αυτή την ήττα, η Καλαμάτη έμεινε πολύ πίσω στη μάχη της ανόδου, ενώ η ομάδα του Ταουσιάνη μετά το κάζο στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος και την 5άρα από τον Ιωνικό ρέφαρε με σπουδαία διπλό και ξαναμπήκε στο «κόλπο».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Καλαμάτα (Τερζής): Κοβάλ, Κοζορώνης (34′ Μοζέρ), Βαλεριάνος, Στρούγγης, Καρασαλίδης, Κάτσε, Κάνιας (46′ Κατάλντι), Λόπεζ (46′ Τάτος), Ακόστα (46′ Ελιβέλτο), Πασάς, Μπαράλες.

Χανιά (Ταουσιάνης): Κλέιμαν, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Ματάους, Παναγιώτου (58′ Σιλά), Λεμονής, Ντίας, Τσέλιος (65′ Κατσούρι), Νίλι (65′ Μιούλερ), Κόλα (58′ Μάνος), Μάναλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα