Καμερούν: Γκάφα με Τσούπο-Μοτίνγκ

Καμερούν: Γκάφα με Τσούπο-Μοτίνγκ evlachosΤρί, 03/23/2021 - 20:32

Αρχικά προβληματισμός και τώρα... ξεκούραση για τον επιθετικό της Μπάγερν Μονάχου, Έρικ Τσούπο-Μοτίνγκ.

O 32χρονος φορ προβληματίστηκε με την μη κλήση του από την Εθνική Καμερούν για τους αγώνες με το Πράσινο Ακρωτήρι εκτός έδρας και την Ρουάντα εντός αλλά μετά ηρέμησε γιατί ενημερώθηκε ότι έγινε... λάθος.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Καμερούν αντί να στείλει το mail

της κλήσης του ποδοσφαιριστή στην ομάδα του, την Μπάγερν Μονάχου, το έστειλε... στο email το δικό της με αποτέλεσμα να μην φτάσει ποτέ φυσικά στους Βαυαρούς. 

Αρχικά ο προπονητής των Καμερουνέζων Αντόνιο Κονσεϊσάο είπε ότι ο παίκτης αρνήθηκε αλλά ο πατέρας του επιθετικού της Μπάγερν δήλωσε πως email δεν έφτασε ποτέ στον παίκτη ή την Μπάγερν Μονάχου. 

Αργότερα οι Καμερουνέζοι ανακάλυψαν και παραδέχτηκαν το λάθος τους. Πλέον, λόγω και των πρωτοκόλλων υγείας, είναι αδύνατο να προλάβει να μεταβεί στο Καμερούν και να προλάβει να αγωνιστεί στα παιχνίδια οπότε θα ξεκουραστεί στο Μόναχο. 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - World Cup - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Cameroon - Ποδόσφαιρο Off Off evlachos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Cameroon ΔΙΕΘΝΕΙΣ Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Καμερούν δεν θα έχει στην αποστολή τον Τσούπο-Μοτίνγκ για τους δύο αγώνες των προκριματικών του κυπέλλου Εθνών Αφρικής γιατί... υπέπεσε σε γκάφα. Article publish on Τρί, 03/23/2021 - 20:32 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα