Κανένα ματς δεν ήταν εύκολο, αλλά η ΑΕΚ έχει τον τρόπο της (vids)

Το κλίμα στο “Βελοντρόμ” σε καμία περίπτωση δεν θα είναι εχθρικό για την ΑΕΚ στον αγώνα της 3ης αγωνιστικής κόντρα στη Μαρσέιγ για το Europa League. Οι “αδελφικές” σχέσεις των οπαδών των δύο ομάδων έχουν δημιουργήσει πολύ όμορφες ποδοσφαιρικές σκηνές πριν την έναρξη της αναμέτρησης και είναι δεδομένο πως θα δημιουργήσουν και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Μιας αναμέτρησης που εξυπακούεται πως είναι δύκολη και απαιτητική

για την Ένωση, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πρώτη φορά στη φετινή σεζόν για τους “κιτρινόμαυρους“. Το ίδιο δύσκολο ήταν και το ματς με την Μπράιτον και με τον Άγιαξ στην “Αγιά Σοφιά“, με την ΑΕΚ να καταφέρνει να μαζέψει τέσσερις βαθμούς που την έχουν κάνει αφεντικό του Β’ ομίλου.

Θυμηθείτε όσα έγιναν στο ΑΕΚ-Άγιαξ

Αν η Ένωσης καταφέρει και μείνει αήττητη και σ’ αυτό το παιχνίδι τότε θα έχει κάνει ένα καθοριστικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αλλά γνωρίζει ότι η Μαρσέιγ θα δώσει τα πάντα για να αλλάξει το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί από την αρχή της σεζόν και ο Γκατούζο θέλει να πετύχει την πρώτη του ευρωπαϊκή νίκη με την Ολιμπίκ. Όλα αυτά τα στοιχεία, δημιουργούν τρομερά μεγάλο κίνητρο για την γαλλική ομάδα που έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια της στο ματς με την Μπράιτον.

Ο Ματίας Αλμέιδα γνωρίζει τις δυσκολίες που περιμένουν την ομάδα του, όπως και τους ποιοτικούς παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ της Μαρσέιγ. Γνωρίζει όμως πως υπάρχουν αδυναμίες, αλλά και ότι οι ποδοσφαιριστές του έχουν και αυτοί μεγάλη ποιότητα και σπουδαίο κίνητρο, οπότε το ματς όσο δύσκολο είναι για την ΑΕΚ, άλλα τόσο δύσκολο είναι και για την Μαρσέιγ.Αν οι Γάλλοι θέλουν να κερδίσουν την ΑΕΚ τότε θα πρέπει να παρουσιαστούν κατά πολύ καλύτεροι από την ομάδα του Αλμέιδα για να τα καταφέρουν.

Θυμηθείτε τη νίκη της ΑΕΚ επί της Μπράιτον
Keywords
Τυχαία Θέματα
Κανένα, ΑΕΚ,kanena, aek