Καντέρ-Ερντογάν: Πάνω από την μισή γερουσία στη «μάχη»!

Καντέρ-Ερντογάν: Πάνω από την μισή γερουσία στη «μάχη»!basket1thanosΤρί, 02/09/2021 - 20:09

Ο Ένες Καντέρ είναι εκδιωγμένος από την Τουρκία, όπου υπάρχει ένταλμα σύλληψης και δεν μπορεί να επιστρέψει. Ο πρόεδρος της γειτονικής χώρας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έχει επικηρύξει τον ψηλό των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και την οικογένεια του που καταζητείται επίσης στην Τουρκία.

Η «μάχη» που δίνει ο Καντέρ είναι διαχρονική και δεν πρόκειται να σταματήσει, άλλωστε ο πρώην παίκτης των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και των Μπόστον Σέλτικς δεν μπορεί να επιστρέψει στην πατρίδα

του. 

Η γερουσία των Ηνωμένων Πολιτειών, όμως τάχθηκε με το μέρος του σε αυτό τον... άνισο αγώνα εξουσίας, αφού ο πρόεδρος της Τουρκίας ελέγχει τα πάντα στην χώρα του.

Τουλάχιστον οι μισοί γερουσιαστές απέστειλαν γράμμα στο νέο πρωθυπουργό της Αμερικής, Τζο Μπίντεν, ζητώντας του επίμονα και παραθέτοντας στοιχεία να βρει τρόπο να σταματήσει την επιρροή του Ερντογάν και τις βίαιες-ανήθικες πράξεις του.

Αν μη τι άλλο θα έχουμε πολλά ακόμη "επεισόδια" σε αυτή την "μάχη... Το σίγουρο είναι ότι ο Καντέρ δεν τα παρατά.

Wow!

Over half of the senate singed the bipartisan letter to urge @JoeBiden administration to take an action and pressure Turkey on its troubling Human Rights record.

This gives hope to so many innocent people around the world.

Thanks America

Keywords
Τυχαία Θέματα