Καπίνο: "Έφταιξα κι εγώ"

Τις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης της Βέρντερ έκανε ο Στέφανος Καπίνο. Τόνισε ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τις συνθήκες που συνάντησε στον γερμανικό σύλλογο, ενώ υπογράμμισε ότι για πορεία της καριέρας του κάποιες στιγμές έφταιξε ο ίδιος κάποιες άλλες, έφταιγαν άλλοι...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Είμαι χαρούμενος έγινε αυτή η μεταγραφή. Υπήρχαν προβλήματα στην προηγούμενη ομάδα μου αλλά πλέον έχουν ξεπεραστεί. Η αρχική μου εντύπωση μου είναι εξαιρετική. Στην ομάδα όλοι με δέχτηκαν με ζεστασιά. Στην Βέρντερ ως τώρα ότι έχω δει με ικανοποίησε. Δεν είχα
μόνο αυτή την πρόταση, αλλά η Βέρντερ είναι η Βέρντερ γι' αυτό την επέλεξα. Μπορούσα να πάω σε άλλη ομάδα και θα ήμουν βασικός, αλλά μελλοντικά, θέλω να είμαι βασικός εδώ. Έχω πειστεί πως μπορώ. Δεν είναι δύσκολο να είσαι το νούμερο δύο. Όλοι θέλουν να παίξουν, αλλά για μένα πιο βασικό είναι να βοηθήσω την ομάδα και τους υπόλοιπους τερματοφύλακες».

Υπήρχαν σκαμπανεβάσματα στην καριέρα μου. Στην Ελλάδα δεν λειτουργούν όλα φυσιολογικά πάντα. Κάποιες φορές έκανα λάθη, κάποιες άλλες δεν έφταιγα εγώ. Ήταν όλο αυτό μια εμπειρία για μένα. Παλιότερα αγωνιστεί και στην Μάιντς, αλλά ήμουν μικρός».

Τα δυνατά μου σημεία είναι το ύψος μου και η ταχύτητα μου. Θαυμάζω τον Μπουφόν, τον Φαν ντερ Σαρ καθώς και τον Νόιερ, που είναι ο πιο ολοκληρωμένος τερματοφύλακας παγκοσμίως».
Keywords
Τυχαία Θέματα