Κάραγκερ: «Απαράδεκτο να είναι δέκατη η Λίβερπουλ»

Ο Τζέιμι Κάραγκερ δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συμβαίνει στη Λίβερπουλ και ασκεί κριτική στον Κλοπ για τη διαχείριση που έχει ακολουθήσει.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι απαράδεκτο για τη Λίβερπουλ να είναι στη δέκατη θέση της βαθμολογίας με τον προπονητή και τους παίκτες που έχει. Η Λίβερπουλ έχει μια κακή σεζόν ενώ θα έπρεπε να είναι στην πρώτη τετράδα,δε θα έπρεπε να βρίσκονται εδώ που είναι τώρα. Όταν πήγαιναν στο ματς με τη Γουλβς, δεν υπήρχαν πολλοί οπαδοί της Λίβερπουλ

που νόμιζαν ότι θα κερδίσουν τον αγώνα».

Για τον Κλοπ τόνισε:

«Όλοι ρωτάνε, τι συμβαίνει με τη Λίβερπουλ; Αν ο Γιούργκεν Κλοπ δε ξέρει τότε ούτε εμείς ξέρουμε. Ο Κλοπ έχει δοκιμάσει τόσα πολλά πράγματα. Το θέμα με την ομάδα είναι ότι έχουν σταθεί άτυχοι με τους τραυματισμούς και ότι έχει γίνει κακοδιαχείριση του ρόστερ».

Για τον αρχηγό της ομάδας και το ηλικιακό ζήτημα:

«Ο Τζόρνταν Χέντερσον έχει εξοργίσει τους φίλους της Λίβερπουλ, αλλά έχει κάνει τη δουλειά του. Είναι 31 ετών, έχει κερδίσει τα πάντα. Δε θα έπρεπε να παίζει κάθε εβδομάδα αλλά με την κακή διαχείριση του έμψυχου δυναμικού παίζει κάθε αγωνιστική. Η ομάδα έχει είτε μεγάλους είτε μικρούς παίκτες. Δεν έχει ποδοσφαιριστές μεταξύ 25 και 29 ετών και αυτό πρέπει να χρεωθεί στον Κλοπ και τους συνεργάτες του».

Keywords
Τυχαία Θέματα