Κάργας: «Όταν είμαστε μία ομάδα τα καταφέρνουμε» (vid)

Κάργας: «Όταν είμαστε μία ομάδα τα καταφέρνουμε» (vid)ageorgiΔευ, 02/08/2021 - 21:44

Ο σκόρερ του νικητήριου γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα Γιάννης Κάργας μίλησε για τη νίκη της ομάδας του και αποκάλυψε που αφιερώνει το τέρμα του.

Αναλυτικά:

«Σπάνια σκοράρω, όλοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε. Ας μου επιτρέψουν οι συμπαίκτες μου να το αφιερώσω στον δεύτερο γιο μου που έρχεται. Όταν είμαστε όλοι μαζί μία ομάδα μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ο αντίπαλος μας διάβασε πάρα πολύ

σωστά, πώς βγάζουμε την μπάλα, μας έκλειναν, πήγαιναν από τη μία μεριά στην άλλη. Στα αποδυτήρια το συζητήσαμε με τα παιδιά, το διορθώσαμε όλοι μαζί και στο β’ καταφέραμε να διορθώσουμε αυτή την ατέλεια, έτσι ήρθε και το αποτέλεσμα. Για το γκολ, όλοι οι αμυντικοί εκμεταλλεύονται τις στημένες φάσεις, εμείς σπάνια σκοράρουμε από στημένο αλλά σήμερα μας έδωσε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς για τη συνέχεια».

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΣ Γιάννινα - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΣ Γιάννινα ΕΛΛΑΔΑ Κάργας: «Όταν είμαστε μία ομάδα τα καταφέρνουμε» Submitted by npilios on Δευ, 02/08/2021 - 22:05 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/KARGAS_080221.mp4 ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Ο σκόρερ του νικητήριου γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα Γιάννης Κάργας μίλησε για τη νίκη της ομάδας του και αποκάλυψε που αφιερώνει το τέρμα του. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΣ Γιάννινα ΠΑΣ Γιάννινα - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Ο σκόρερ του νικητήριου γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα Γιάννης Κάργας μίλησε για τη νίκη της ομάδας του και αποκάλυψε που αφιερώνει το τέρμα του.

Article publish on Δευ, 02/08/2021 - 21:44 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα