Καρβαλιάλ: «Δεν είμασταν τέλειοι, όμως δείξαμε καλά στοιχεία» (vid)

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 5-2 της Μπάτσκα Τόπολα και πήρε το εισιτήριο για τα playoffs του UEFA Conference League.

Ο νέος προπονητής των «ερυθρόλευκων», Κάρλος Καρβαλιάλ, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε πως είναι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σήμερα η ομάδα ήταν πολύ καλή (το είπε στα ελληνικά). Δεν

μπορούμε να πούμε πως η ομάδα σήμερα ήταν τέλεια όμως έκανε ένα καλό παιχνίδι, κατάφερε να κερδίσει, εφαρμόσαμε αυτά που είχαμε δουλέψει στην προπόνηση τις τελευταίες μέρες, δείξαμε καλά στοιχεία όμως υπάρχουν πολλά που μπορούν να διορθωθούν.

Στην επίθεση κάναμε ένα καλό παιχνίδι γιατί βάλαμε πέντε γκολ και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Στην άμυνα όλοι είδαμε πως ναι μεν σταθήκαμε καλά σε ένα μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού, όμως δεχθήκαμε δύο γκολ από ατομικά λάθη τα οποία πρέπει οπωσδήποτε να διορθωθούν.

Στην μετάβαση προς την επίθεση πρέπει να είμαστε πιο γρήγοροι και να βγαίνουμε πιο γρήγορα και καλά στην επίθεση. Στην αμυντική μας λειτουργία, όταν χάναμε την μπάλα ήμασταν γρήγοροι και κερδίζαμε την κατοχή έγκαιρα.

Θα πηγαίνουμε βήμα-βήμα, θα πηγαίνουμε ένα-ένα παιχνίδι. Με την Μπράγκα είχα φτάσει μακριά στη διοργάνωση, όμως δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε τόσο μακριά, θα δούμε ποιος είναι ο επόμενος μας αντίπαλος και θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα