Κασελάκης: «Ο Σπανούλης μας έχει μιλήσει για την ιδιαιτερότητα του Final Four»

Ο Λεωνίδας Κασελάκης ως αρχηγός του Περιστερίου, μίλησε στην συνέντευξη Τύπου του F4 του BCL που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι (26-28/4) και ενόψει του ημιτελικού με την Τενερίφη (26/4, 19.00), τόνισε ότι οι δυσκολίες πρόκρισης της ελληνικής ομάδας, την έχουν δυναμώσει πολύ, αλλά παραμένει άπειρη για την πρώτη συμμετοχή της στο ραντεβού των 4 καλύτερων της διοργάνωσης.

Οι δηλώσεις του Λεωνίδα Κασελάκη:

«Είναι μια σπουδαία στιγμή για μας,

και ένα μεγάλο επίτευγμα ότι καταφέραμε να φτάσουμε στο Final Four. Παίξαμε με ομάδες υψηλού επιπέδου, όπως η Τενερίφη και η Μάλαγα και καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε σε όλες τις δυσκολίες, ακόμα και όταν βρεθήκαμε να χάνουμε με 3-0 στη βάση των «16». Πρέπει να το απολαύσουμε.

Το turning point της σεζόν ήταν η εντός έδρας επί της Καρσίγιακα, γιατί μας έδωσε ώθηση να συνεχίσαμε, παρόλο που ξέραμε ότι χρειαζόμαστε έναν συνδυασμό αποτελεσμάτων για να προκριθούμε. Όταν τα καταφέρνεις μέσα από δύσκολες καταστάσεις παίρνεις ψυχολογία και καταλαβαίνεις ότι δεν έχεις κάτι να χάσεις, γίνεσαι όλο πιο δυνατός και είμαι περήφανος για το χαρακτήρα που δείξαμε.

Ο κόουτς Σπανούλης είναι ίσως αυτός που ξέρει καλύτερα από τον καθένα πως είναι αυτά τα παιχνίδια στα Final Four και μας έχει δώσει αρκετές συμβουλές. Γενικά είναι πολύ κοντά με τους παίκτες.

Το γυάλινο παρκέ ήταν εντυπωσιακό. Δεν περίμενα ότι θα μου αρέσει τόσο πολύ, αλλά δεν γλιστράει καθόλου. Ανυπομονώ να παίξουμε αύριο, γιατί είναι κάτι που βλέπουμε πρώτη φορά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κασελάκης, Ο Σπανούλης, Final Four,kaselakis, o spanoulis, Final Four