Κάτας: “Περήφανος για την ομάδα μου”

Ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο κλειστό γήπεδο των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, για την πρώτη αναμέτρηση της σειράς των Play Off.

Οι φιλοξενούμενοι παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν ακόμα και δώδεκα πόντους πίσω στο σκορ, δεν το έβαλαν κάτω και μπόρεσαν να πάρουν τη σπουδαία νίκη με 91-87, κάνοντας το 1-0 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Ο προπονητής του Ισραηλινού συλλόγου Οντέντ Κάτας, στις δηλώσεις

του αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού, αναφέρθηκε στην εικόνα του πρώτου ημιχρόνου αλλά και στη συνολική προσπάθεια των παικτών του, δηλώνοντας περήφανος γι΄ αυτούς.

Μιλώντας στη συνέντευξη τύπου, ο κ. Κάτας ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Στο πρώτο ημίχρονο όταν βρεθήκαμε οκτώ πόντους πίσω στο σκορ, φανήκαμε μπερδεμένοι. Δεν πάιξαμε καλή άμυνα, όμως είναι σημαντικό ότι επιστρέψαμε στο πλάνο μας και τα πάντα κρίθηκαν στην άμυνα.

Είχαμε κάποια σημαντικά σουτ, όμως η επαναλαμβάνωπως η άμυνα έκανε τη διαφορά. Ήμασταν οκτώ πόντους πίσω αλλά δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος. Ελπίζω ο τραυματισμός του Μπάλντουιν να μην είναι σοβαρός.

Είμαι υπερήφανος που στο φινάλε μείναμε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο μας, δεν πάψαμε ποτέ να πιστεύουμε και είμαι πραγματικά χαρούμενος για τη σπουδαία νίκη που πετύχαμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα