Κηφισιά – Λαμία 1-1 : Μοιρασιά στα… χασομέρια, αλλά δίκαιη!

Ισορροπημένο ήταν σε γενικές γραμμές το ματς στην Καισαριάνη με τη Λαμία να είναι καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, την Κηφισιά πιο επικίνδυνη στο 2ο και εν τέλει οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς και της εντυπώσεις στο συναρπαστικό φινάλε όπου ο Ακούνια άνοιξε το σκορ στο 85′ και λίγο πριν τη λήξη ο Γκανέζος Λούμορ με ένα πανέμορφο γκολ διαμόρφωσε το τελικό 1-1

Σε σχήμα 4-2-3-1 η Κηφισιά του Γιάννη Αναστασίου με τον Αναγνωστόπουλο κάτω από τα γκολπόστ.
Τετράδα

στην άμυνα οι Μασούρας, Λούμορ Αγκμπεγιένου, Τσάπαν, Βαφέας και μπροστά τους οι Παπασάββας, Ιπαλίμπο στον κάθετο άξονα.
Οι Μπιφουμά, Ματέος Σάντος και Ίλιεφ πίσω από τον προωθημένο Οζέγκοβιτς.

Η ομάδα της Φθιώτιδας ξεκίνησε με τον Μολδαβό Κοτσέλεφ.
Στην άμυνα οι Σίντκλεϊ, Τζανετόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος και Νταβίντ Σιμόν. Στην μεσαία γραμμή οι Τόσιτς, Σλίβκα, Νούνιες, Ομάρ Σαντάνα και στην επίθεση – στο 4-4-2 που επέλεξε ο Λεωνίδας Βόκολος – οι Λόγκο και Καρλίτος.

Καλύτερα μπήκαν στο ματς οι φιλοξενούμενοι με πολλά «κερδισμένα» μέτρα στο γήπεδο, κυρίως λόγω της καλύτερης κυκλοφορίας και μιας τακτικής προσέγγισης που μάλλον τους βόλευει. Το έδειξαν με το καλησπέρα όταν ο Τόσιτς αστόχησε στο πρώτο σουτ με την συμπλήρωση του πρώτου λεπτού..
Σημαντικότερη ευκαιρία για γκολ, το φάουλ που εκτέλεσε ο Τόσιτς στο 16’ στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι.
Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν μετά το 25ο λεπτό δημιουργώντας κάποιες επισκέψεις με καλή προοπτική προς την περιοχή του Κοτσέλεφ.
Σημαντικότερη στιγμή τους ένα σουτ του Ίλιεφ από καλή θέση που δεν βρήκε στόχο στο 33ο λεπτό.
Σε γενικές γραμμές πάντως, η Λαμία στο πρώτο μέρος εξέπεμπε πειθώ, βγάζοντας ενέργεια και καλύτερη διάθεση.

Στην επανάληψη ο Αναστασίου «ανέβασε» στο χώρο την ομάδα του κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα την ποιοτική «αναβάθμιση» του ματς μέσα από έναν πιο γρήγορο ρυθμό.
H μπάλα σε ένα συνεχές πήγαινε – έλα στις δύο περιοχές. Ο Οζέγκοβιτς δύο καλές χαμένες ευκαιρίες στο 54’ και το 62’ με τον Μασούρα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι με «οβίδα» από το ύψος της περιοχής στο 55’!!
Στην απέναντι πλευρά, μια μεγάλη απόκρουση του Αναγνωστόπουλου σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ με τον Καρλίτος στο 61’ κι ένα κοντινό σουτ του Λόγκο πιο μετά που κόντραρε εξ επαφής σε πλάτη αμυντικού!
Κάτι παραπάνω προσπάθησε να πάρει ο τεχνικός της Κηφισιάς ρίχνοντας στη «φωτιά» και τον Τετέϊ ο οποίος απείλησε σε δύο καλές φάσεις δίχως να σκοράρει στο 67’ και το 68’
Για να φτάσουμε σε ένα απίθανο φινάλε, αντάξιο της όρεξης των δύο ομάδων στο 2ο μισό της αναμέτρησης..
Όλα ξεκίνησαν από την φάση του 84ου λεπτού όταν έπειτα από γέμισμα από τα δεξιά προς την περιοχή των γηπεδούχων, η μπάλα έφτασε στον Ουρουγουανό Ακούνια ο οποίος μόλις είχε μπει στο ματς και με το πρώτο σουτ έκανε το 0-1!!
Η ομάδα των βορείων προαστίων σαν μην δέχονταν αυτή την… κακή μοίρα – που βέβαια δεν της άξιζε – το πάλεψε και την άλλαξε (!!)
Στις καθυστερήσεις ο Λούμορ με ένα εντυπωσιακό γκολ έκανε το 1-1 σε μια μάλλον δίκαιη κατάληξη, άλλης μιας παρτίδας βουτηγμένης στο… σασπένς, στην Καισαριανή

Κηφισιά (Γιάννης Αναστασίου)
Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Τσάπαν, Βαφέας, Λούμορ, Παπασάββας, Ιπαλίμπο, Ίλιεφ (65’ Τετέϊ), Μπιφουμά (78’ Αντερέγκεν), Κρισιούμα, Οζέγκοβιτς

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος)

Κοσέλεφ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος (75’ Πάβλοβετς), Σίντκλεϊ, Σαντάνα (69’ Στάνκο), Νούνιες (82’ Ακούνια), Σλίβκα. Τόσιτς (69’ Μούλα), Καρλίτος (69’ Τσιλούλης), Λόνγκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα