Κηφισιά-Χανιά 0-3: Ήττα σοκ, “φωτιά” στην κορυφή! (hls)

Η πρωτοπόρος Κηφισιά χρειάζεται επτά βαθμούς για να εξασφαλίσει την άνοδο στην Superleague 1 και είχε σήμερα μια ευκαιρία στο εντός έδρας ματς με τα Χανιά να αποσπαστεί με πέντε βαθμούς από την Καλλιθέα τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος.

Ωστόσο η Κηφισιά, που τον τελευταίο καιρό δεν δείχνει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση από άποψη απόδοσης βρέθηκε σε κακή κατάσταση απέναντι στα Χανιά

και υπέστη βαριά ήττα με σκορ 3-0. Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη ήταν καλύτερη καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα, με την ομάδα του Γιώργου Πετράκη να μην μπορεί να επιβάλλει τον ρυθμό της.

Η κρητική ομάδα έπαιξε έξυπνα και έφτασε σε μια σπουδαία νίκη αποδεικνύοντας το γεγονός ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Μετά από ένα μέτριο και δυνατό πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς να έχουν πετύχει κάποιο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα Χανιά έπαιξαν με πολύ μεγάλη συγκέντρωση και προηγήθηκαν στο σκορ στο 55′ με τον Μπουρσέλη. Η Κηφισιά από το σημείο αυτό κι έπειτα αγχώθηκε και δεν μπόρεσε να βρει την πνευματική ισορροπία για να αναρρέψει την κατάσταση.

Έτσι στο 79′ ύστερα από γρήγορη μετάβαση ο Κόλα έκανε το 2-0, ενώ στις καθυστερήσεις από νέα μετάβαση και αδυναμία στην άμυνα των γηπεδούχων να απομακρύνει τη μπάλα, ο Μάναλης έκανε το 0-3.

Πλέον τα πάντα θα κριθούν στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος με τη μάχη Κηφισιάς, Καλλιθέας να κορυφώνεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα