Κινηματογραφικός οδηγός Μαρτίου - Εσείς ποιες θα δείτε;

Ελεφαντάκια, σκιές, καθηγητές και μια Captain Marvel.

Ο καιρός ανοίγει σιγά-σιγά (πολύ... σιγά-σιγά) και το ίδιο κάνουν και οι πόρτες των κινηματογράφων, οι οποίοι θέλοντας να συνεισφέρουν σε αυτήν την ανοιξιάτικη ευθυμία, φέρνουν ένα πελώριο κύμα από ολόφρεσκες ταινίες που εξαπλώνονται σε ένα τεράστιο εύρος κινηματογραφικών ειδών· από κόμικ και δράματα, μέχρι θρίλερ, περιπέτειες και ξεχασμένα παραμύθια.

Φυσικά, με τόσες πολλές κυκλοφορίες, το IGN

Greece δεν θα μπορούσε να μην έρθει με τον καθιερωμένο του μηνιαίο κινηματογραφικό οδηγό, κατάλληλα διαμορφωμένος για τον κάθε κινηματογραφόφιλο -και μη- ώστε να πάρει τις απαραίτητες πληροφορίες για τις νέες ταινίες του μήνα και να κάνει τις επιλογές του.

Μαρκάρετε τα ημερολόγιά σας λοιπόν, αυτές είναι οι ταινίες που θα κατακλύσουν τις ελληνικές αίθουσες τον Μάρτιο (περιεχόμενα ανά εβδομάδα):

Πέμπτη 07/03
Πέμπτη 14/03
Πέμπτη 21/03
Πέμπτη 28/03

Σημείωση: Οι ημερομηνίες κυκλοφορίας του ελληνικού κινηματογραφικού προγραμματισμού ενδέχεται να αλλάξουν. Θα ενημερώνουμε το άρθρο σε κάθε περίσταση.

Captain Marvel

Ημερ. Κυκλοφορίας: 07 Μαρτίου

Η πρώτη υπερηρωική ταινία για το 2019 δεν είναι άλλη από αυτήν της Captain Marvel, η οποία μάλιστα είναι και η 21η ταινία που ανήκει στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel. Την ηρωίδα Carol Danvers θα υποδυθεί η βραβευμένη με Όσκαρ Brie Larson, με τη σκηνοθεσία να έχουν αναλάβει οι Anna Boden και Ryan Fleck, δίδυμο που μας έχει χαρίσει τα "Half Nelson" και "It's Kind a Funny Story", ενώ έχουν εμπλακεί και στη μικρή οθόνη για σενάριο και σκηνοθεσία στις σειρές "The Affair" και "Billions". Να σημειώσουμε πως η ταινία, αν και κυκλοφορεί μετά τον θάνατο του αείμνηστου Stan Lee, ωστόσο ξέρουμε πως θα περιέχει το καθιερωμένο του cameo, το οποίο είχε γυρίσει πριν τον θάνατό του. Όσο για την ιστορία, δεν θα είναι μια κλασική υπερηρωική ταινία προέλευσης, μιας και η ηρωίδα έχει ήδη τις δυνάμεις της.

Πλοκή: Όταν ένας μαινόμενος διαγαλαξιακός πόλεμος ανάμεσα σε δύο εξωγήινες φυλές καταλήγει στη Γη, η Danvers και οι σύμμαχοι της βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα.

Cast: Brie Larson, Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Jude Law, Djimon Hounsou, Lee Pace, Lashana Lynch, Gemma Chan, Annette Bening, Clark Gregg

Under the Silver Lake

Ημερ. Κυκλοφορίας: 07 Μαρτίου

Ο David Robert Mitchell του "It Follows" επιστρέφει με ένα νεο-νουάρ φιλμ μυστηρίου, στο οποίο υπογράφει και το σενάριο. Η ταινία έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της στις Κάννες το 2018 και διαγωνίστηκε για Χρυσό Φοίνικα.

Πλοκή: Ο Sam, ένας νοήμων αλλά χωρίς σκοπό νεαρός, θα βρει μια μυστηριώδη γυναίκα να κολυμπάει στην πισίνα του διαμερίσματός του. Το επόμενο πρωί, αυτή εξαφανίζεται κι ο Sam θα ψάξει όλο το Λος Άντζελες για να τη βρει. Μόνο που στην αναζήτησή του ανακαλύπτει μια συνομωσία πολύ πιο περιέργη απ' όσο είχε φανταστεί.

Cast: Andrew Garfield, Riley Keough, Topher Grace, Laura-Leigh, Zosia Mamet, Jimmi Simpson

Beautiful Boy (Ένα Όμορφο Αγόρι)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 07 Μαρτίου

Το "Beautiful Boy" πρόκειται για ένα βιογραφικό δράμα του Felix Van Groeningen, που μας χάρισε τα "Ραγισμένα Όνειρα" και που εδώ έρχεται με την πρώτη του αγγλόφωνη ταινία. Το σενάριο, το οποίο υπογράφουν οι Luke Davies και Van Groeningen, βασίζεται στα απομνημονεύματα των David και Nic Sheff, "Beautiful Boy: A Father's Journey Through His Son's Addiction" και αφορά την τεταμένη σχέση ενός πατέρα με τον γιο του, που παλεύει με τον εθισμό του στα ναρκωτικά.

Πλοκή: Η αληθινή ιστορία της αιώνιας μάχης μιας οικογένειας με τον εθισμό.

Cast: Steve Carell, Timothée Chalamet, Maura Tierney, Amy Ryan

Vision (Κάθε Χίλια Χρόνια)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 07 Μαρτίου

H διεθνώς αναγνωρισμένη Naomi Kawase (Βραβείο Οικουμενικής Επιτροπής στο 70ο Φεστιβάλ Καννών για την Hikari/Τυφλή Αγάπη) σκηνοθετεί τη βραβευμένη με Όσκαρ Juliette Binoche (Trois couleurs: Bleu, Chocolat, The English Patient) σε μια μεταφυσική ιστορία που διαδραματίζεται στα ειδυλλιακά δάση της Ιαπωνίας.

Πλοκή: Η Ζαν ταξιδεύει στην Ιαπωνία αναζητώντας ένα σπάνιο ιαματικό φυτό που σύμφωνα με τον θρύλο εμφανίζεται μια φορά κάθε 997 χρόνια υπό σπάνιες συνθήκες. Στο ταξίδι της, συναντά τον Τόμο, έναν δασοφύλακα, που τη συνοδεύει στην αναζήτηση της και τη βοηθάει να ανατρέξει στο παρελθόν της. Είκοσι χρόνια πριν, στο ίδιο δάσος στο οποίο ελπίζει να βρει το θεραπευτικό φυτό, η Ζαν ερωτεύτηκε για πρώτη φορά.

Cast: Juliette Binoche, Masatoshi Nagase, Min Tanaka, Takanori Iwata

The Emperor of Paris (Ο Τυχοδιώκτης του Παρισιού)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 07 Μαρτίου

Ο Γάλλος σκηνοθέτης και σεναριογράφος Jean-François Richet, σκηνοθετεί ξανά τον Vincent Cassel, στον ρόλο του Βιντόκ, ενός αληθινού χαρακτήρα - στρατιώτη, κατάδικου, αστυνομικού, συγγραφέα και ιδιωτικού ντετέκτιβ, που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τον Βοτρέν του Μπαλζάκ, τον Γιάννη Αγιάννη του Ουγκώ και τον Ντυπέν του Έντγκαρ Άλαν Πόε. Η ιστορική περιπέτεια γράφτηκε από τον σκηνοθέτη σε συνεργασία με τον Éric Besnard.

Πλοκή: Στο απόγειο της βασιλείας του Ναπολέοντα, ο Βιντόκ - ο μόνος άνθρωπος που απέδρασε με επιτυχία από δύο φυλακές υψηλής ασφαλείας – είναι ένας θρύλος. Αφού θεωρήθηκε νεκρός μετά από την τελευταία, εντυπωσιακή του απόδραση, ο πρώην κακοποιός κρατάει πια χαμηλό προφίλ, ως ένας απλός έμπορος ρούχων. Το παρελθόν του όμως δεν τον αφήνει ήσυχο, καθώς οι πρώην συγκρατούμενοί του τον κατηγορούν για μια δολοφονία που δεν διέπραξε. Για να αποδείξει την αθωότητα και τις καλές του προθέσεις, κλείνει μια συμφωνία με την αστυνομία: κυνηγά όλους τους κλέφτες και δολοφόνους του Παρισιού με αντάλλαγμα την ελευθερία του. Χωρίς καν να το προσπαθεί, ο Βιντόκ γίνεται από πρώην κατάδικος σερίφης.

Cast: Vincent Cassel, Olga Kurylenko, Freya Mavor, August Diehl, Denis Ménochet, Denis Lavant

A Violent Life (Ο Κορσικανός)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 07 Μαρτίου

Το δραματικό θρίλερ "Une vie violente" έρχεται από την Γαλλία και τον Thierry de Peretti, και είναι εμπνευσμένη από την ιστορία του Nicolas Montigny, ενός Κορσικανού εθνικιστή μαχητή της Armata Corsa, της underground τρομοκρατικής οργάνωσης της Κορσικής. Η ταινία προβλήθηκε στις Κάννες το 2017.

Πλοκή: Κορσική, δεκαετία ’90, ένα πεδίο πολύ βίαιων εθνικιστικών συγκρούσεων, που στόχο είχαν την αυτονόμηση του νησιού από τον έλεγχο της Γαλλίας. Δεκάδες νεκροί και ένα νησί παραδομένο στη βία. Η ταινία αφηγείται την ιστορία ενός νεαρού, ο οποίος αναγκάζεται να μεταναστεύσει στη Γαλλία, προκειμένου να ξεφύγει από το βίαιο παρελθόν του, καθώς υπήρξε ενεργό μέλος εθνικιστικών οργανώσεων. Ο θάνατος ενός παλιού συντρόφου, του ξυπνά μνήμες και συνειδητοποιεί όλα όσα τον μεταμόρφωσαν από έναν νέο άνθρωπο της μεσαίας τάξης, γεμάτο όνειρα και σχέδια για το μέλλον σε έναν ριζοσπαστικό, ακτιβιστή επαναστάτη, που περνάει τη ζωή του μόνιμα καταδιωκόμενος. Η απόφαση στο δίλημμα να παραστεί ή όχι στην κηδεία του συντρόφου του στο νησί όπου είναι καταζητούμενος, είναι αυτή που θα καθορίσει το υπόλοιπο της ζωής του.

Cast: Cédric Appietto, Paul Garatte, Jean-Marc Michelangeli, Jean-Étienne Brat, Marie-Pierre Nouveau, Henri-Noël Tabary

Παύση

Ημερ. Κυκλοφορίας: 07 Μαρτίου

Η ηρωίδα της Τώνιας Μισιαλή, είναι μια γυναίκα σε συζυγική και υπαρξιακή κρίση στο κατώφλι της εμμηνόπαυσης που έρχεται αντιμέτωπη με έναν αδιάφορο και προσβλητικό σύζυγο -ένα αρσενικό "παλαιάς κοπής". Η ταινία είχε την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Κάρλοβι Βάρι τον Ιούλιο του 2018, ενώ είχε και 20+ συμμετοχές σε σημαντικά Διεθνή Φεστιβάλ Κινηματογράφου σε Ευρώπη, Αφρική, Ασία και Αμερική, κατέχει 4 βραβεία (βραβείο FIPRESCI καλύτερης Ελληνικής ταινίας και βραβείο της ΕΡΤ στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, βραβείο της Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου στο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου και βραβείο Emerging Filmmakers στο Hellas FilmBox στο Βερολίνο.

Πλοκή: Μια γυναίκα, διψασμένη για αγάπη και επικοινωνία αλλά παγιδευμένη στη δυστυχία ενός καταπιεστικού γάμου, βρίσκει καταφύγιο σε ένα φανταστικό κόσμο εκδικητικής βίας. Σύντομα, πραγματικότητα και φαντασία συγχέονται.

Cast: Στέλα Φυρογένη, Αντρέας Βασιλείου, Πόπη Αβραάμ

Boys Cry (Αδέλφια Εξ Αίματος)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 07 Μαρτίου

Οι αδερφοί Ντ’ Ινοτσέντσο (Dogman) κάνουν το σκηνοθετικό τους ντεμπούτο για το δράμα "Boys Cry", στο οποίο υπογράφουν και το σενάριο. Ο πρωτότυπος ιταλικός τίτλος "La terra dell'abbastanza", στα ελληνικά σημαίνει "η γη της επαγγελίας". Η ταινία προβλήθηκε στο τμήμα Panorama του 68ου Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ του Βερολίνου.

Πλοκή: Ο Μίρκο και ο Μανόλο, είναι κολλητοί φίλοι από παιδιά. Ζουν και οι δύο σε μονογονεϊκές οικογένειες που δύσκολα τα βγάζουν πέρα, κάπου στα προάστια της Ρώμης. Περνούν τις μέρες τους στη σχολή και τις νύχτες τους κάνοντας βόλτες με το αμάξι, κάνοντας όνειρα για τις γυναίκες, τον έρωτα, τις δουλειές που θα βρουν, τα χρήματα που θα κερδίσουν και μια καλύτερη ζωή που έρχεται. Ένα βράδυ, παρασύρουν άθελά τους με το αμάξι έναν άγνωστο πεζό και στη συνέχεια τον εγκαταλείπουν αβοήθητο στην άσφαλτο. Αυτό που δεν γνωρίζουν, είναι ότι στην πραγματικότητα έχουν σκοτώσει έναν πληροφοριοδότη της αστυνομίας και ότι με αυτό τον τρόπο έχουν μόλις εξαργυρώσει μια θέση στην τοπική συμμορία μαφιόζων. Οι ανέσεις που τους εξασφαλίζει το εύκολο χρήμα και οι αυταπάτες μιας ακμάζουσας καριέρας στην πυραμίδα της μαφίας, "μεθούν" τους δύο νέους που πολύ σύντομα θα συνειδητοποιήσουν ότι ο κόσμος του οργανωμένου εγκλήματος δεν είναι η γη της επαγγελίας που αναζητούσαν.

Cast: Matteo Olivetti, Andrea Carpenzano, Milena Mancini, Max Tortora, as Danilo, Michela De Rossi, Luca Zingaretti

McKellen: Playing the Part (Ίαν ΜακΚέλλεν: Ρόλος Ζωής)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 07 Μαρτίου

Βασισμένη σε μια συνέντευξη 14 ωρών, η ταινία "McKellen: Playing the Part" είναι ένα ταξίδι στις σημαντικές στιγμές της ζωής του Sir Ian McKellen, από την πρώιμη παιδική ηλικία ,σε μια απαιτητική καριέρα που τον έθεσε υπό το φως της δημοσιότητας για τον μεγαλύτερο μέρος της ζωής του. Μέσω πληθώρας φωτογραφιών από το προσωπικό αρχείο του ηθοποιού και κινηματογραφικά ανακατασκευασμένων σκηνών, γινόμαστε μάρτυρες της λάμψης αυτού του ακατέργαστου ταλέντου μέσα από την ένταση, τη διαφορετικότητα και την αφοσίωση. Το ντοκιμαντέρ του 2017 σκηνοθετήθηκε από τον Joe Stephenson.

Προχωρήστε στην επόμενη σελίδα για να δείτε ποιες ταινίες θα κυκλοφορήσουν στις 14 Μαρτίου.

Ακολουθούν οι ταινίες που θα κυκλοφορήσουν στις 14 Μαρτίου.

Us

Ημερ. Κυκλοφορίας: 14 Μαρτίου

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Jordan Peele, που πριν δύο χρόνια μας χάρισε το "Get Out", έρχεται με το δεύτερό του φιλμ, μια ακόμα ταινία τρόμου, το "Us" πρόκειται για ψυχολογικό θρίλερ τρόμου που επικεντρώνεται σε μια οικογένεια και τους σωσίες της.

Πλοκή: Το ζεύγος Gabe και Adelaide Wilson πηγαίνει με τα παιδιά του στο παραλιακό εξοχικό τους, με την ελπίδα να περάσουν λίγο καιρό με τους φίλους τους και να ξεκουραστούν. Η ηρεμία τους όμως σύντομα διαταράσσεται και μετατρέπεται σε χάος όταν φτάνουν κάποιοι ξένοι που είναι ακριβώς ίδιοι με αυτούς.

Cast: Lupita Nyong'o, Winston Duke, Elisabeth Moss, Tim Heidecker, Yahya Abdul-Mateen II, Anna Diop

Arctic

Ημερ. Κυκλοφορίας: 14 Μαρτίου

Το "Arctic" πρόκειται για μια ισλανδική δραματική ταινία επιβίωσης, σκηνοθετημένη από τον Joe Penna και γραμμένη από τον ίδιο και τον Ryan Morrison. Στο επίκεντρο έχουμε έναν άντρα, υποδυόμενος από τον Mads Mikkelsen, που χάνει την ευκαιρία διάσωσής του και ξεμένει στην Αρκτική. Η ταινία έκανε την πρεμιέρα της στο περσινό φεστιβάλ Καννών (2018).

Πλοκή: Ένας άντρας βρίσκεται μόνος στην Αρκτική μετά από συντριβή του αεροπλάνου του και τώρα πρέπει να αποφασίσει αν θα μείνει στη σχετική ασφάλεια της αυτοσχέδιας κατασκήνωσης ή θα ξεκινήσει ένα θανάσιμο ταξίδι μέσα από το άγνωστο, με την ελπίδα να βγει ζωντανός απ' αυτό.

Cast: Mads Mikkelsen, Maria Thelma Smáradóttir

Greta (Η Χήρα)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 14 Μαρτίου

Ο Neil Jordan (Breakfast on Pluto, Phil Colins), έξι χρόνια μετά την τελευταία του ταινία, επιστρέφει με ένα δραματικό φιλμ τρόμου, το οποίο σκηνοθέτησε και συνέγραψε μαζί με τον Ray Wright. Η ταινία έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της στο φεστιβάλ του Τορόντο το 2018.

Πλοκή: Μια νεαρή κοπέλα δημιουργεί φιλία με μια μοναχική χήρα.

Cast: Isabelle Huppert, Chloë Grace Moretz, Maika Monroe, Colm Feore, Stephen Rea

Shadow (Σκιά)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 14 Μαρτίου

Ο Κινέζος σκηνοθέτης Zhang Yimou των "House of Flying Daggers", "The Great Wall" και "Hero", επιστρέφει για μια επική περιπέτεια εποχής. Το φιλμ προβλήθηκε στο 75ο Φεστιβάλ της Βενετίας καθώς και στο Φεστιβάλ του Τορόντο.

Πλοκή: Η ταινία περιγράφει την ιστορία ενός ισχυρού Βασιλιά και του λαού του που έχουν εκδιωχθεί από την πατρίδα τους και επιθυμούν να την πάρουν πίσω. Ο Βασιλιάς είναι άγριος και φιλόδοξος αλλά τα κίνητρα και οι μέθοδοί του είναι άγνωστα και μυστήρια. Ο αρχιστράτηγός του είναι ένας οραματιστής που επιθυμεί διακαώς να κερδίσει τη μάχη αλλά χρειάζεται να αναπτύξει το σχέδιό του με απόλυτη μυστικότητα. Οι γυναίκες του παλατιού αγωνίζονται να βρουν τη θέση τους σε έναν κόσμο που δεν έχει χώρο για εκείνες. Και υπάρχει και ένας κοινός θνητός γύρω από τον οποίο στροβιλίζονται οι αδυσώπητες δυνάμεις της ιστορίας, έτοιμες να τον κατασπαράξουν.

Cast: Deng Chao, Sun Li, Zheng Kai, Wang Qianyuan, Hu Jun, Guan Xiaotong

trailerAt War (Σε Πόλεμο)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 14 Μαρτίου

Η ταινία "At War" πρόκειται για ένα δραματικό φιλμ από την Γαλλία, σκηνοθετημένο από τον Stéphane Brizé, η οποία διαγωνίσθηκε για Χρυσό Φοίνικα στο περσινό φεστιβάλ των Καννών.

Πλοκή: Αφού υποσχέθηκαν σε 1100 εργαζόμενους ότι δε θα χάσουν τη δουλειά τους, οι διαχειριστές ενός εργοστασίου αποφασίζουν ξαφνικά να κλείσουν το κατάστημα. Ο Laurent αναλαμβάνει τα ηνία του συνδικαλιστικού κινήματος σε μια πάλη ενάντια σε αυτήν την απόφαση.

Cast: Vincent Lindon, Mélanie Rover, Jacques Borderie

The Interpreter (Ο Διερμηνέας)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 14 Μαρτίου

Το σλοβάκικο "The Interpreter" πρόκειται για ένα δραματικό φιλμ, σκηνοθεσίας Martin Šulík, το οποίο αποτέλεσε την πρόταση της Σλοβακίας για το Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης ταινίας.

Πλοκή: Ο 80χρονος μεταφραστής Αλί Ουγκάρ, διαβάζοντας ένα βιβλίο που έχει γραφτεί από πρώην αξιωματικό των SS, συνειδητοποιεί ότι περιγράφεται η εκτέλεση των γονιών του. Οργισμένος, αποφασίσει να μεταβεί στη Βιέννη για να βρει τον συγγραφέα και να πάρει εκδίκηση.

Cast: Jirí Menzel, Peter Simonischek, Zuzana Mauréry, Attila Mokos, Anna Rakovska

Wonder Park (Το Πάρκο των Θαυμάτων)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 14 Μαρτίου

Το επερχόμενο "Wonder Park" πρόκειται για μία animated εφηβική περιπέτεια αμερικανικο-ισπανικής παραγωγής. Μια τηλεοπτική σειρά με το ίδιο όνομα θα κάνει το ντεμπούτο της φέτος και στο Nickelodeon.

Πλοκή: "Το Πάρκο των Θαυμάτων" αφηγείται την ιστορία ενός συναρπαστικού λούνα παρκ, όπου η απίστευτη φαντασία της μικρής Τζουν ζωντανεύει.

Cast: Brianna Denski, Matthew Broderick, Jennifer Garner, Ken Hudson Campbell, Kenan Thompson, Ken Jeong, Mila Kunis, John Oliver, Kath Soucie, David Cross, Norbert Leo Butz, Kevin Chamberlin
Cast Μεταγλώττισης: Γιώργος Λιανός

Nos Batailles (Οι Αγώνες Μας)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 14 Μαρτίου

Το "Nos Batailles" πρόκειται για δραματική κομεντί, γαλλο-βελγικής παραγωγής, σκηνοθετημένη από τον Guillaume Senez (Keeper) και γραμμένη από τον ίδιο σε συνεργασία με την Raphaëlle Desplechin.

Πλοκή: Όταν ο Ολιβιέ, ένας 39χρονος επιστάτης, δίνει στη δουλειά του όλο του το είναι, η Λόρα, η σύζυγος και μητέρα των δύο παιδιών τους, αποφασίζει να εγκαταλείψει την οικογένεια, αφήνοντας τον Ολιβιέ ολομόναχο μπροστά στις ευθύνες του σπιτιού. Χαμένος και ολότελα κομματιασμένος, ο Ολιβιέ πρέπει να αντεπεξέλθει σε αυτό το νέους στάτους, ως ένας εργένης πατέρας που μεγαλώνει μόνος τα παιδιά του. Γιατί η Λόρα δεν πρόκειται να επιστρέψει.

Cast: Romain Duris, Basile Grunberger, Lena Girard Voss, Lucie Debay, Laetitia Dosch, Laure Calamy

Προχωρήστε στην επόμενη σελίδα για να δείτε ποιες ταινίες θα κυκλοφορήσουν στις 21 Μαρτίου.

Ακολουθούν οι ταινίες που θα κυκλοφορήσουν στις 21 Μαρτίου.

Dragged Across Concrete

Ημερ. Κυκλοφορίας: 21 Μαρτίου

Το νεο-νουάρ θρίλερ "Dragged Across Concrete" έχει πρωταγωνιστές τους Mel Gibson και Vince Vaughn, με τη σκηνοθεσία και το σενάριο να έχει αναλάβει ο S. Craig Zahler των "Brawl in Cell Block 99" και "Bone Tomahawk".

Πλοκή: Όταν δύο αστυνομικοί με υπερβάλλοντα ζήλο, τίθενται σε διαθεσιμότητα από το σώμα, πρέπει να βυθιστούν στον εγκληματικό υπόκοσμο για να ξαναπάρουν τα κεκτημένα.

Cast: Mel Gibson, Vince Vaughn, Tory Kittles, Michael Jai White, Jennifer Carpenter, Laurie Holden

Vox Lux

Ημερ. Κυκλοφορίας: 21 Μαρτίου

Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος The Childhood of a Leader, στη δεύτερή του ταινία έρχεται με πρωταγωνίστρια την Natalie Portman με το δραματικό "Vox Lux", το οποίο έκανε την πρεμιέρα του στο 75ο Φεστιβάλ της Βενετίας.

Πλοκή: Η ιστορία ακολουθεί τη σκανδαλώδη ζωή μιας ποπ σταρ, τη γεμάτη τρικυμίες σχέση με την κόρη της και τον αυταρχικό ατζέντη της, από το 1999 έως το 2017.

Cast: Natalie Portman, Jude Law, Raffey Cassidy, Stacy Martin, Jennifer Ehle

Berlin, I Love You (Βερολίνο, Σ' αγαπώ)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 21 Μαρτίου

Το "Berlin, I Love You" είναι η ρομαντική κωμωδία, συμπαραγωγής ΗΠΑ και Γερμανίας, προσθήκη στη σειρά "Cities of Love" του Emmanuel Benbihy.

Πλοκή: Μία ερωτική επιστολή με παραλήπτη μία μοναδική πόλη. Εικοσιπέντε χρόνια μετά την πτώση του τείχους, το Βερολίνο είναι μία από τις καταπληκτικές πόλεις του κόσμου. Εμπνέει καλλιτέχνες και σκηνοθέτες από διαφορετικούς πολιτισμούς. Η ταινία παρουσιάζει τη ματιά τους για την υπέροχη αυτή πόλη.

Cast: Helen Mirren, Keira Knightley, Mickey Rourke, Diego Luna, Jim Sturgess, Dianna Agron

trailer

Instant Family (Στιγμιαία Οικογένεια)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 21 Μαρτίου

Το "Instant Family" πρόκειται για τη νέα κωμωδία του σκηνοθέτη Sean Anders, γνωστός για πολλές σύγχρονες αμερικάνικες κωμωδίες, όπως τα "Sex Drive", "Horrible Bosses 2", "Daddy's Home" (1&2) και "That's My Boy". Το σενάριο γράφτηκε από τον ίδιο και τον John Morris, το οποίο εν μέρει βασίστηκε στις προσωπικές εμπειρίες του Anders.

Πλοκή: Όταν ο Πιτ και η Έλι αποφασίζουν να κάνουν οικογένεια, εξετάζουν την επιλογή της υιοθεσίας. Όταν θα γνωρίσουν τρία αδέρφια, συμπεριλαμβανομένης μιας 15χρονης που κάνει την επανάστασή της, θα διαπιστώσουν ότι από εκεί που δεν είχαν κανένα παιδί βρέθηκαν μέσα σε μια νύχτα με τρία. Τώρα, ο Πιτ και η Έλι θα προσπαθήσουν να μάθουν τα κατατόπια του να είσαι γονιός με ξεκαρδιστικό τρόπο με την ελπίδα να γίνουν οικογένεια.

Cast: Mark Wahlberg, Rose Byrne, Isabela Moner, Gustavo Quiroz, Julianna Gamiz, Margo Martindale, Julie Hagerty, Tig Notaro, Octavia Spencer

Still River (Ακίνητο Ποτάμι)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 21 Μαρτίου

Τρία χρόνια μετά το "Σύμπτωμα", ο βραβευμένος σκηνοθέτης Άγγελος Φραντζής επιστρέφει με ένα δράμα μυστηρίου, γυρισμένο εξολοκλήρου στην Ρωσία και την Λετονία, που υποστηρίζεται από ένα διεθνές cast.

Πλοκή: Η Άννα και ο Πέτρος, ένα ζευγάρι από την Ελλάδα που πρόσφατα μετακόμισε σε μία βιομηχανική πόλη της Σιβηρίας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του Πέτρου, ανακαλύπτει με έκπληξη ότι η Άννα είναι έγκυος, χωρίς να έχουν ολοκληρωμένες σχέσεις το τελευταίο διάστημα. Τον απάτησε; Μήπως έχουν πέσει θύματα συνομωσίας; Ή μήπως ευλογήθηκαν με ένα θαύμα; Αναζητώντας μια λογική εξήγηση, ο Πέτρος αμφισβητεί την Άννα, η οποία στρέφεται προς τη θρησκεία. Ο μέχρι πρότινος ακλόνητος δεσμός τους βρίσκεται σε κρίση, καθώς η σχέση τους μετατρέπεται σε πεδίο μάχης ανάμεσα στο ορθολογικό και το πνευματικό.

Cast: Κάτια Γκουλιώνη, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Indra Burkovska, Juris Bartkevičs, Ivars Puga, Guna Zariņa, Katrīne Pasternaka

Προχωρήστε στην επόμενη σελίδα για να δείτε ποιες ταινίες που θα κυκλοφορήσουν στις 28 Μαρτίου.

Ακολουθούν οι ταινίες που θα κυκλοφορήσουν στις 28 Μαρτίου.

Dumbo (Ντάμπο)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 28 Μαρτίου

Με άλλο ένα blockbuster η Disney γι' αυτόν τον μήνα. To νέο "Dumbo" είναι μία από τις live-action μεταφορές των κλασικών παραμυθιών της Disney, τη σκηνοθεσία της οποίας ανέλαβε ο Tim Burton. Η πιο σκοτεινή και "σοβαρή" αυτή εκδοχή, βασίζεται, όπως και η πρωτότυπη ταινία του 1941, στο μυθιστόρημα των Helen Aberson και Harold Pearl.

Πλοκή: Ο ιδιοκτήτης τσίρκου Max Medici επιστρατεύει τον Holt Farrier, πρώην αστέρι του τσίρκου, και τα παιδιά του Milly και Joe για να φροντίσουν ένα νεογέννητο ελέφαντα με υπερμεγέθη αυτιά, τα οποία τον κάνουν περίγελο ενός τσίρκου που πνέει τα λοίσθια. Όταν ανακαλύπτουν όμως ότι ο Ντάμπο μπορεί να πετάξει, το τσίρκο ξαναζεί τις παλιές του δόξες, προσελκύοντας τον επιχειρηματία V.A. Vandever, που θέλει το ασυνήθιστο παχύδερμο για την Dreamland, το εντυπωσιακό του σόου. Ο Ντάμπο φτάνει σε νέα ύψη στο πλευρό της γοητευτικής και ταλαντούχας ακροβάτριας Colette Marchant, μέχρι που ο Holt ανακαλύπτει ότι, πίσω από την εκτυφλωτική γυαλάδα της Dreamland, κρύβονται σκοτεινά μυστικά.

Cast: Colin Farrell, Michael Keaton, Danny DeVito, Eva Green, Alan Arkin

The Professor and the Madman (Ο Καθηγητής και ο Τρελός)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 28 Μαρτίου

Ο Mel Gibson πρωταγωνιστεί σε ακόμα μία ταινία για τον Μάρτιο και μάλιστα αυτήν τη φορά συνεργάζεται με τον Farhad Safinia που του είχε γράψει το σενάριο για το "Apocalypto". O Safinia εδώ κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με το βιογραφικό δράμα "The Professor and the Madman", το οποίο βασίζεται στο βιβλίο του 1998, "The Surgeon of Crowthorne", του Simon Winchester.

Πλοκή: Ένας καθηγητής, στα μέσα του 19ου αιώνα, αρχίζει να συγκεντρώνει λέξεις για την πρώτη έκδοση του Λεξικού της Οξφόρδης για την αγγλική γλώσσα. Λαμβάνει πάνω από 10,000 λήμματα από έναν γιατρό που βρίσκεται εγκλεισμένος σε άσυλο ανιάτων.

Cast: Mel Gibson, Sean Penn, Steve Coogan, Natalie Dormer, Eddie Marsan, Jeremy Irvine

The Hummingbird Project (Κωδικός Κολίμπρι)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 28 Μαρτίου

Το "The Hummingbird Project" πρόκειται για ένα δραματικό θρίλερ, συμπαραγωγής Βελγίου και Καναδά, δια χειρός Kim Nguyen (Rebelle, Eye on Juliet). Η ταινία έκανε την πρεμιέρα της στο φεστιβάλ του Τορόντο, τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε.

Πλοκή: Δύο ξαδέρφια από τη Νέα Υόρκη, ο Βίνσεντ και ο Άντον δραστηριοποιούνται στις διεθνείς αγορές και στις Συναλλαγές Υψηλής Συχνότητας, όπου το κέρδος βγαίνει μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Το όνειρό τους; Να φτιάξουν μια οπτική ίνα από το Κάνσας μέχρι το Νιου Τζέρσι που θα τους προσφέρει εκατομμύρια. Σε αυτό θα τους εμποδίσει η Έβα Τόρες, μιας ψυχοπαθής επενδύτρια και πρώην εργοδότριά τους, η οποία βρίσκεται συνεχώς πίσω τους και δεν θα σταματήσει μέχρι να τους δει να καταστρέφονται. Ο Βίνσεντ και ο Άντον όμως είναι αποφασισμένοι να διασχίσουν την Αμερική για να βρουν τη λύτρωση, όχι μέσω χρημάτων, αλλά μέσω της οικογένειας και της επανασύνδεσής τους με τη γη.

Cast: Jesse Eisenberg, Alexander Skarsgård, Michael Mando, Salma Hayek, Sarah Goldberg, Anna Maguire, Frank Schorpion, Johan Heldenbergh, Kwasi Songui, Aiysha Issa

Lean on Pete (Γεννημένος Νικητής)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 28 Μαρτίου

Από τον σκηνοθέτη του "45 Years" και "Weeken", Andrew Haigh, έρχεται ένα δραματικό φιλμ βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Willy Vlautin. Η ταινία προβλήθηκε στο διαγωνιστικό τμήμα του 74ου Φεστιβάλ της Βενετίας, όπου απέσπασε το βραβείο Marcello Mastroianni για τον Charlie Plummer.

Πλοκή: Ο Ρέι κι ο 15χρονος γιος του Τσάρλι φτάνουν στο Πόρτλαντ μετά από πολλές κακοτοπιές. Ο Ρέι είναι απών στη ζωή του γιου του, που βρίσκει παρηγοριά σε ένα κοντινό ιππόδρομο, όπου αναλαμβάνει να φροντίσει ένα γερασμένο άλογο κούρσας- τον Lean on Pete. Ο μικρός Τσάρλι θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να βοηθήσει το νέο του φίλο, όσο οι δυο τους θα αναζητήσουν ένα νέο μέρος το οποίο θα μπορούν να αποκαλούν σπίτι.

Cast: Charlie Plummer, Chloë Sevigny, Travis Fimmel, Steve Buscemi

El Angel (Ο Άγγελος)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 28 Μαρτίου

Βασισμένη στο ομώνυμο best- seller, η ταινία αφηγείται την ιστορία της 17χρονης Λουσίντα (ή "Λους" όπως τη φωνάζουν), από τη στιγμή που φτάνει στο αναμορφωτήριο Σουόρντ εντ Κρος. Το ομώνυμο best seller κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Πλοκή: Η Λους παλεύει να βρει τη θέση της και δεν ξέρει ποιον να εμπιστευτεί. Βρίσκει τη φιλία στο πρόσωπο της Πεν, που γνωρίζει καλά τα κατατόπια του σχολείου. Σύντομα, την προσοχή της τραβούν δύο γοητευτικοί άντρες- ο Ντάνιελ και ο Καμ. Σε διαρκή αναζήτηση του παρελθόντος, η ντροπαλή Λους ανακαλύπτει ότι οι δύο άντρες είναι έκπτωτοι άγγελοι, που ανταγωνίζονται για τον έρωτα της επί αιώνες. Η Λους πρέπει να αποφασίσει πού βρίσκεται η καρδιά της όσο ο παράδεισος αντιτάσσεται στην κόλαση σε μια επική μάχη για την αληθινή αγάπη.

Cast: Lorenzo Ferro, Chino Darín, Daniel Fanego, Mercedes Morán, Malena Villa, Cecilia Roth

The Extraordinary Journey of The Fakir (Το Απίθανο Ταξίδι Ενός Φακίρη)

Ημερ. Κυκλοφορίας: 28 Μαρτίου

Το "The Extraordinary Journey of the Fakir" πρόκειται για μια κωμική περιπέτεια, σκηνοθετημένη από τον Ken Scott (Delivery Man, Starbuck). Η ταινία βασίζεται στο μυθιστόρημα του Romain Puertolas με τίτλο "The Extraordinary Journey of the Fakir Who Got Trapped in an Ikea Wardrobe", ενώ τα γυρίσματά της έλαβαν χώρα σε Ινδία, Γαλλία, Ιταλία και Λιβύη.

Πλοκή: Αυτή είναι η ιστορία ενός φακίρη που προσπαθεί να εξαπατήσει ένα ολόκληρο χωριό ότι έχει μαγικές ικανότητες, ώστε να του πληρώσουν ένα ταξίδι στο Παρίσι για να… αγοράσει ένα κρεβάτι με καρφιά από το ΙΚΕΑ! Από τη Γαλλία ως τη Λιβύη, μέσα σε αερόστατα, ταξί και παράξενες… ντουλάπες, ζήστε ένα απίστευτο, μαγευτικό ταξίδι γεμάτο χρώμα, απίθανους χαρακτήρες, μαγικά κόλπα και έρωτες!

Cast: Dhanush, Bérénice Bejo, Erin Moriarty, Barkhad Abdi

Ποια ταινία του μήνα σας έκανε το κλικ;

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες. Μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN Greece Dark Phoenix - Official Trailer 2 To Rotten Tomatoes κλείνει το σύστημα βαθμολογίας πριν την κυκλοφορία ταινιών Captain Marvel - "Interrogation" Clip

Πηγή: IGN Greece

Keywords
οδηγος, i love you, πνέει τα λοίσθια, jude law, ian mckellen, το φως, zhang yimou, mel gibson, natalie portman, tim burton, colin farrell, eva green, sean penn, salma hayek, marvel, καιρος, ign, υποψηφιοτητες οσκαρ 2013, anna, ryan, lee, jackson, law, david, φιλμ, beautiful, δραμα, felix, journey, amy, naomi, chocolat, english, ιαπωνια, emperor, paris, αθωότητα, olga, life, γαλλια, underground, δίλημμα, κηδεία, paul, ΕΡΤ, θεσσαλονικη, hellas, terra, σημαίνει, max, rossi, mckellen, φως, αφοσίωση, jordan, wilson, duke, tim, phil, ray, wright, isabelle, zhang, yimou, house, hero, sun, kai, ηνία, rover, jacques, nickelodeon, jennifer, hudson, john, cross, leo, nos, lena, gibson, block, τίθενται, white, vox, lux, ποπ, σταρ, love, berlin, ηπα, luna, νέα, drive, home, morris, rose, octavia, river, ρωσία, ελλαδα, disney, burton, pearl, eva, green, professor, project, kim, alexander, γιου, angel, mercedes, villa, scott, delivery, ikea, λιβυη, ικεα, ταξι, facebook, twitter, phoenix, official, τελη κυκλοφοριας, βιογραφικο, Γόνδολες της Βενετίας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, www.facebook.com, Καλή Χρονιά, live, εκλογες ηπα, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2015, τελη κυκλοφοριας 2016, αστυνομικο τμημα, eva green, ξανα, natalie portman, burton, ign, φεστιβαλ θεσσαλονικης, δυνατα, πνέει τα λοίσθια, φεστιβαλ κινηματογραφου, ηνία, zhang yimou, ρωσία, αστυνομια, αφρικη, βερολινο, γυναικα, δουλεια, ηθοποιος, ηπα, θανατος, θνητος, θριλερ, θρυλος, ινδια, ιταλια, καριερα, κωμωδιες, μεταφραστης, μητερα, ναρκωτικα, νησι, ντοκιμαντερ, ντουλαπες, οθονες, ονειρα, ονειρο, σταρ, ταινιες, φιλια, φως, ψυχογιος, gibson, luna, nickelodeon, ryan, scott, αγαπη, αγωνες, αρθρο, αθωότητα, αλογο, αμερικη, ανθρωπος, αννα, απιστευτο, αρσενικο, ασια, ασυλο, αυτια, αφοσίωση, βγαινει, βιβλιο, βιεννη, βραδυ, βρειτε, βρισκεται, γινεται, γιου, γλωσσα, γυρισματα, δασος, δευτερο, διαστημα, δειτε, δίλημμα, διδυμο, εγκυος, ευκαιρια, ευκολο χρημα, ευκολο, υπαρχει, εκδοσεις ψυχογιος, ελευθερια, ελπιδα, εν μερει, εξι, επικοινωνια, επιτυχια, ερχεται, ευρωπη, ευθυμια, ζευγος, ζωη, ζωης, κηδεία, ιδιο, εικοσι, ηλικια, ηρεμια, θρησκεια, φιλμ, ινα, ησυχο, εκδοσεις, κυμα, κλασματα, κορσικη, κωμωδια, λετονια, λουνα παρκ, λυτρωση, ματια, ματι, μπορειτε, μυθιστορημα, μυστηρια, μυστικα, νεα υορκη, νεες ταινιες, νυχτα, ντετεκτιβ, ξαδερφια, ξυπνα, οθονη, οικογενεια, ονομα, οπτικη ινα, παραμυθια, παιδι, παιδια, παρισι, πεδιο, πεζο, πηγη, πισινα, ποε, ποπ, πορτες, πρωταγωνιστες, πρωι, ρει, ρολο, σειρες, σεναριο, συζυγο, συνεχεια, συντομα, σειρα, σκηνοθετες, σκηνοθεσια, σωμα, σοου, σπιτι, συμπαν, σχεδια, σχεδιο, τίθενται, τμημα, τοροντο, το φως, τρια, τιτλος, τυχοδιωκτης, φαντασια, φεστιβαλ, φτανει, φορα, χαος, χηρα, χρημα, χρωμα, green, αντρες, αγγελοι, αγνωστο, αγορες, αιωνες, ακλονητος, alexander, amy, ανηκει, angel, anna, απων, ασφαλεια, sun, white, chocolat, colin farrell, cross, disney, block, δουλειες, duke, david, river, εξοχικο, eva, εκδικηση, ελληνικα, emperor, love, felix, φυλακες, φιλοι, phoenix, phil, φυτο, john, ημερολογια, hellas, hudson, χωρα, ian mckellen, english, i love you, project, isabelle, jackson, jacques, kai, jordan, journey, jude law, jennifer, kim, κλεφτες, κοπελα, καρδια, κρεβατι, κωνσταντινου, laura, law, lee, λεξεις, lena, leo, life, marvel, max, mckellen, μεινει, mel gibson, μια φορα, morris, μπροστα, villa, naomi, νεκροι, paul, octavia, official, olga, paris, pearl, πληροφοριες, professor, rossi, rose, rover, ray, salma hayek, sean penn, σημαίνει, ταξιδι, terra, tim, tim burton, underground, υπεροχη, wright, wilson, yimou, ζευγαρι, zhang
Τυχαία Θέματα