Κλασικά Dragon Quest παιχνίδια έρχονται στο Nintendo Switch

Dragon Quest I, II, & III!

H Square Enix ανακοίνωσε ότι θα φέρει τα Dragon Quest, Dragon Quest II: Luminaries of the Legendary Line και Dragon Quest

III: The Seeds of Salvation στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Nintendo, στο Nintendo Switch, στις 27 Σεπτεμβρίου.

Οι φαν θα ζήσουν την εμπειρία της τριλογίας του Erdrick την ίδια μέρα που κυκλοφορεί το Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age - Definitive Edition στο Nintendo Switch και θα τους επιτραπεί να ζήσουν τις απαρχές και την τωρινή κατάσταση της σειράς, που ξεκίνησε το 1986 στα Famicom/NES.

Το αρχικό Dragon Quest ή το Dragon Warrior, όπως είναι γνωστό στην Ιαπωνία, βλέπει τους παίκτες να αναλαμβάνουν το ρόλο του «Ήρωα», ενός απογόνου του γενναίου ήρωα Erdrick ο οποίος βρίσκεται σε ένα «επικό ταξίδι μέσα από το ιστορικό βασίλειο του Alefgard».

Το Dragon Quest II: Luminaries of the Legendary Line κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία το 1987 και το Dragon Quest III: The Seeds of Salvation κυκλοφόρησε ένα χρόνο αργότερα στη χώρα, στα Famicom/NES.

Όπως αναφέραμε πιο πριν, οι τρεις τίτλοι θα κυκλοφορήσουν στις 27 Σεπτεμβρίου, με το Dragon Quest να κοστίζει $4.99, το Dragon Quest II, $6.49 και Dragon Quest III στα $12.49.

Το 2019 είναι μια πολύ δυνατή χρονιά για τους φαν του Dragon Quest, με τον Hero να είναι DLC fighter στο Super Smash Bros. Ultimate.

Για περισσότερα, διαβάστε το review μας για το Dragon Quest Builders 2.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece Θύμα swatting o 16χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής του Fortnite Το καινούργιο παιχνίδι της Valve πέρασε τον μέγιστο αριθμό παιχτών του Artifact σε λιγότερο από δυο ώρες To Monster Hunter World βοήθησε το Dauntless να αποκτήσει κοινό

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα