Κλειστό την Κυριακή (03/03), το κέντρο του Αμαρουσίου για το Run Maroussi – Σπύρος Λούης 2024

Το Μαρούσι κλείνει στο κέντρο του για τα αυτοκίνητα το πρωί της Κυριακής 3 Μαρτίου 2024 για να υποδεχθεί πάνω από 1300 δρομείς όλων των ηλικιών στο Run Maroussi – Σπύρος Λούης 2024!

Οι εγγραφές οριστικοποιήθηκαν στις 1.100 για δρομείς των 5 και 10 χιλιομέτρων, ενώ πάνω από 200 είναι οι συμμετοχές των μικρών φίλων του τρεξίματος στον παιδικό αγώνα των 650μ.

Να σημειωθεί ότι εγγραφές με περιορισμένο αριθμό θα γίνονται το Σάββατο (10-16:00) και Κυριακή 07:00-08:30)

Μαζί με τους πάνω από 1.300 ερασιτέχνες δρομείς, θα τρέξουν

και πολύ σπουδαίοι Έλληνες πρωταθλητές μας, με πρώτη την πρέσβειρα του αγώνα Αναστασία Μαρινάκου, την εμβληματική κυρία του ελληνικού Μαραθωνίου Μαρία Πολύζου και τους:

Ειρήνη ΤσουπάκηΡάνια ΡεμπούληΑνθή – Κοραΐνη ΚυριακοπούλουΚατερίνα ΚουτλήΖωή ΑνδρικοπούλουΜοσχούλα ΜανούσουΣέργιος ΔιακοστεφανήςΓιώργος ΜίνοςΟδυσσέας Κίκας,Ιουλία ΠαναγιωτοπούλουΕλισάβετ- Άννα ΓουίντερςΚωνσταντίνα Βαχλά

Την εκκίνηση θα δώσουν από κοινού στα 10χλμ. ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου και η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, ενώ στα 5χλμ την εκκίνηση θα δώσει ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας.

Στον αγώνα θα υπάρξουν αμαξίδια και συνοδοί από τους οργανισμούς “Τρέξε Μαζί Μου” και “Δρομείς Ελπίδας”, ενώ το “Όραμα Ελπίδας” θα έχει περίπτερο που θα γίνονται εγγραφές για Δότες Μυελού.

Πρόγραμμα Αγώνων

10 χλμ: 09:005χλμ.: 10:30Παιδικός Αγώνας: 10:32

Το σημείο εκκίνησης για τους αγώνες των 10χλμ. και 5 χλμ είναι στο Άγαλμα Σπύρου Λούη, Βασ. Σοφίας και Κηφισίας

Ο Παιδικός αγώνας θα ξεκινήσει από Δημ. Γούναρη και Ήβης

ΠΟΙΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Μαρούσι θα έχουν σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, κατά τις ώρες 08.00΄έως 12.00 ως εξής

•Λεωφ. Κηφισίας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Βασ. Σοφίας και Αγίου Κωνσταντίνου στη δεξιά λωρίδα, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

•Νερατζιωτίσσης, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αγίου Κωνσταντίνου και Οδ. Ανδρούτσου και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.

•Αγ. Κων/νου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Κηφισίας και της οδού Αυτ. Ηρακλείου και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.

•Νερατζιωτίσσης, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αγίου Κωνσταντίνου και της οδού Αμαρυσίας Αρτέμιδος και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.

•Δημ. Γούναρη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Νερατζιωτίσσης και Βασ. Σοφίας.

•Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Κηφισίας και της οδού Χατζηαντωνίου.

Η Τροχαία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς και λεωφόρους κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις .

Εγγραφές με περιορισμένο αριθμό θα γίνονται και σήμερα Σάββατο (10-16:00) και Κυριακή (07:00-08:30)

Όλα τα νεότερα της διοργάνωσης στο https://runmaroussi.gr/

Keywords
Τυχαία Θέματα