Κλοπ: “Άλλο ματς το περσινό 7-0, ξεχωριστό αυτό!”

Ο προπονητής της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ μίλησε εν όψει του επερχόμενου αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (17/12, 18.30 Novasports Premier League) για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Γερμανός τεχνικός αναφέρθηκε στο περσινό παιχνίδι της ομάδας του με τους Κόκκινους Διάβολους, που τους βρήκε νικητές με το εξωφρενικό 7-0!

«Το 7-0 εκείνης τη μέρα ήταν ένα παράξενο αποτέλεσμα που συμβαίνει μια φορά στη ζωή σχεδόν. Αυτό είναι άλλο πράγμα. Αν τα λάβετε όλα από υπόψη,

τότε παίζαμε έναν αγώνα ποδοσφαίρου ενάντια στον αντίπαλο, τον ιστορικό αντίπαλο της Λίβερπουλ, στο σπίτι μας στο Άνφιλντ. Αυτό από μόνο του πρέπει να το κάνει ένα ξεχωριστό παιχνίδι και αυτό θέλω να δω από εμάς, ένα ιδιαίτερο παιχνίδι».

Παράλληλα, όταν ρωτήθηκε για τα τελευταία σενάρια περί αποχώρησης του Έρικ Τεν Χαχ από τη θέση του προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σχολίασε:

«Δε μου αρέσει όλη αυτή η συζήτηση γύρω από αυτό. Όσο περισσότερα άσχημα πράγματα λένε οι άνθρωποι γι ‘αυτούς, τόσο πιο δυνατοί θα εμφανίζονται. Αυτό συμβαίνει πάντα. Θα βεβαιωθώ από τη σκοπιά μας ότι θα είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στα σωστά πράγματα, αλλά είμαστε άνθρωποι και υπάρχει θόρυβος τριγύρω. Όταν ακόμη και εγώ ακούω τον θόρυβο, αυτό σημαίνει ότι προφανώς κάτι συμβαίνει. Από εδώ και πέρα είναι όλοι τελικοί, έτσι είναι».

Keywords
Τυχαία Θέματα