Κλοπ: «Είναι ωραίο να βλέπεις την Άρσεναλ, δίκαια είναι πρώτη»

Η πιο σπουδαία αναμέτρηση της 30ης αγωνιστικής της Premier League διεξάγεται το απόγευμα της Κυριακής (9/4, 18:30, Νοvasports Premier League) με τη Λίβερπουλ να υποδέχεται την Άρσεναλ. Οι Λονδρέζοι είναι πρώτοι με 72 βαθμούς ενώ οι «Κόκκινοι» είναι 8οι με 43 βαθμούς.

Ο Γιούργκεν Κλοπ γνωρίζει πως η νίκη είναι προπαιτούμενη προκειμένου η ομάδα του να συνεχίσει να διεκδικεί θέση στο επόμενο Champions League.

«Ο

Μικέλ οικοδομεί αυτή την ομάδα εδώ και κάποια χρόνια και το αποτέλεσμα είναι αρκετά εντυπωσιακό» τόνισε ο Γερμανός, αποδίδοντας τα εύσημα στον Αρτέτα για την Άρσεναλ. «Η Άρσεναλ αξίζει να είναι εκεί που βρίσκεται. Η ομάδα είναι σταθερή, έχουν γίνει καλές μεταγραφές, είναι ωραίο να την παρακολουθείς, είναι γεμάτη ενέργεια. Ο αγωνιστικός σχεδιασμός είναι σωστός. Δεν μπορεί να ειπωθεί το ίδιο για εμάς αυτή τη στιγμή» παραδέχθηκε ο Γερμανός προπονητής.

«Αλλά εδώ είναι «Άνφιλντ». Παίζουμε στο σπίτι μας, κάτι πολύ σημαντικό. Δεν αποτελεί μυστικό πως ο συνδυασμός του γηπέδου, των φιλάθλων μας και της ομάδας μας είναι σπουδαίος. Αλλά δεν μπορούμε να στηριχθούμε μόνο σε αυτό. Πρέπει την κατάλληλη στιγμή να κάνουμε το δικό μας κομμάτι και έχω τη διαίσθηση πως θα το κάνουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα