Κολωνός: Άλλους τρεις βιαστές αναγνώρισε η 12χρονη – Το παιδί κατέθετε έξι ολόκληρες ώρες

Τη νέα μαραθώνια κατάθεσή της ολοκλήρωσε πριν από λίγα λεπτά η 12χρονη θύμα βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό, με τις αρχές να της δείχνουν μια σειρά φωτογραφιών από τα άτομα που εμπεριέχονται στην ογκώδη δικογραφία και την ανήλικη να αναγνωρίζει, σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμη τρεις από τους βιαστές της και μάλιστα από άτομα που είχαν παρουσιαστεί αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ. Αναμένονται νέες συλλήψεις.

Ειδικότερα,

πριν από λίγα λεπτά ολοκλήρωσε την κατάθεση της η 12χρονη, που διήρκεσε 6 ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να αναγνώρισε 3 άτομα από μια σειρά φωτογραφιών που τις παρουσιάστηκαν.

Στην ανήλικη επιδείχθηκαν αρκετές φωτογραφίες, μεταξύ των οποίων και των 15 που παρουσιάστηκαν αυτοβούλως ανάμεσα στους οποίους φαίνεται να είναι οι τρεις που αναγνώρισε, ενώ για τους υπόλοιπους είτε δεν θυμόταν είτε δεν ήταν σίγουρη.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Αναμένονται νέα εντάλματα σύλληψης

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες ώστε να ταυτοποιηθούν πλήρως και άλλα άτομα από τη λίστα των 213 που είχαν επικοινωνήσει με κάποιο από τα προφίλ της 12χρονης στο Blindchat και να βρεθεί ποιοι συναντήθηκαν με το παιδί και ενδεχομένως να προχώρησαν στον βιασμό της.

Μετά την κατάθεση, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αναμένεται να εκδοθούν επτά εντάλματα σύλληψης για άτομα που είχαν κλείσει ραντεβού με το κορίτσι μέσω της εφαρμογής γνωριμιών.Δύο ακόμη άτομα παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ

Εξάλλου, νωρίτερα σήμερα, δύο ακόμη άτομα παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια. Ειδικότερα, προσήλθαν αυτοβούλως δύο άνδρες, 50 και 34 ετών, που φέρονται να είχαν επαφή με την 12χρονη από τα Σεπόλια, μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής Blindchat.Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την διακρίβωση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη παθούσα και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθαν αυτοβούλως στην ανωτέρω Υπηρεσία χθες (31/10), απογευματινές και βραδινές ώρες δύο ημεδαποί ηλικίας 50 και 34 ετών αντίστοιχα.

Οι ανωτέρω ανέφεραν ότι συνομίλησαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Οι ανωτέρω ημεδαποί, αφού εξετάστηκαν ενόρκως, αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.

Πηγή: The Toc

Keywords
Τυχαία Θέματα