Κορωπί: Αδέσποτη σφαίρα καρφώθηκε σε παιδικό δωμάτιο – Έσπασε το τζάμι και τρύπησε το ταβάνι [εικόνες-βίντεο]

“Βγήκαμε στο μπαλκόνι να δούμε τα βεγγαλικά και ακούσαμε κρότο” λέει η ιδιοκτήτρια του σπιτιού στο Κορωπί, που δέχτηκε αδέσποτη σφαίρα στο ταβάνι του παιδικού δωματίου κατά τη διάρκεια της αλλαγής του χρόνου την παραμονή Πρωτοχρονιάς.

“Διαπιστώσαμε τελικά μια μεγάλη τρύπα 4 εκατοστών από τη σφαίρα στο διπλό τζάμι του δωματίου”, εξηγεί η γυναίκα. Ήταν ένας 29χρονος γείτονάς της που πυροβολούσε στον αέρα.

Ο άνδρας, τελικά, συνελήφθη από την Αστυνομία τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου.

Κορωπί: Η αδέσποτη σφαίρα έσπασε το τζάμι και τρύπησε το ταβάνι στο παιδικό δωμάτιο

Ειδικότερα, κατά την αλλαγή του χρόνου το βράδυ της παραμονης Πρωτοχρονιάς, ο 29χρονος άρχισε να πυροβολεί στον αέρα, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, με αποτέλεσμα μία σφαίρα να καρφωθεί σε τζάμι διπλανής οικίας, χωρίς να αναφερθεί τραυματισμός.

Ειδικότερα, η σφαίρα βρέθηκε σε παιδικό δωμάτιο, με την ιδιοκτήτρια του σπιτιού να μιλά στην ΕΡΤ για τις απίστευτες στιγμές που έζησε η οικογένειά της.

“Έγινε το βράδυ της αλλαγής του χρόνου. Βγήκαμε στο μπαλκόνι να δούμε τα βεγγαλικά και ακούσαμε κρότο όπλου. Αφού μπήκαμε στο σπίτι δεν καταλάβαμε κάτι. Το επόμενο πρωί είδαμε στο δωμάτιο του παιδιού μπάζα και μια τρύπα από τη σφαίρα στο ταβάνι” λέει η γυναίκα.

“Διαπιστώσαμε τελικά και μια μεγάλη τρύπα 4 εκατοστών από τη σφαίρα στο διπλό τζάμι του δωματίου. Μάλιστα η σφαίρα πέρασε και τα απλωμένα ρούχα σκίζοντάς τα. Η σφαίρα τελικά καρφώθηκε στο χαλί. Δύο λεπτά πριν ήμουν στο δωμάτιο στρώνοντας το κρεβάτι του παιδιού” συνεχίζει η γυναίκα στη μαρτυρία της.

“Διαπιστώσαμε τελικά και μια μεγάλη τρύπα 4 εκατοστών από τη σφαίρα στο διπλό τζάμι του δωματίου” λέει η ιδιοκτήτρια του σπιτιού
“Το επόμενο πρωί είδαμε στο δωμάτιο του παιδιού μπάζα και μια τρύπα από τη σφαίρα στο ταβάνι”

“Ευτυχώς η Αστυνομία έφτασε γρήγορα και πήρε το βλήμα για εξέταση. Ήταν σαφές το από που προερχόταν η σφαίρα. Κάτι πρέπει να γίνει να θορυβηθούν οι ιθύνοντες. Δεν μπορεί να υπάρχει τέτοιο έθιμο από το οποίο μπορεί να χαθεί μια ανθρώπινη ζωή” ανέφερε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγείται στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: THETOC

Keywords
Τυχαία Θέματα