Κούστας: «Η ΑΕΚ Β’ αποτελεί τον προθάλαμο για την πρώτη ομάδα, μας συμβουλεύει ο Αλμέιδα» (video)

Η ΑΕΚ Β’ «πέρασε» από τη Μυτιλήνη, νίκησε 2-0 τον Αιολικό και εξασφάλισε και μαθηματικά την είσοδο στα πλέι-οφ της Super League 2.

Ο Νίκος Κούστας μετά το φινάλε του αγώνα σχολίασε το παιχνίδι, ενώ παράλληλα στάθηκε στον πραγματικό στόχο της ΑΕΚ. Τέλος αναφέρθηκε και στην συνεργασία που έχει

με τον Ματίας Αλμέιδα.

«Σήμερα είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζαμε το πόσο σημαντικό ήταν το ματς, αλλά και οι τρεις βαθμοί για να πετύχουμε τον στόχο μας, την είσοδο στα πλέι-οφ. Ήμασταν σοβαροί, μετρημένοι και καταφέραμε να κερδίσουμε. Ξέραμε τί θέλουμε από το παιχνίδι, πλέον και μαθηματικά μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας εξασφαλίσαμε τη μαθηματική μας είσοδο στα πλέι-οφ με βάση και τα υπόλοιπα αποτελέσματα των ομάδων. Είμαστε χαρούμενοι, αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός του οργανισμού. Στόχος της ομάδας είναι βελτιώση των ποδοσφαιριστών, η ΑΕΚ Β’ αποτελεί τον προθάλαμο για την ανδρική σε συνεργασία με τον κ. Αλμέιδα, ο οποίος μας συμβουλεύει συνεχώς και τα παιδιά προοδεύουν. Η ομάδα προοδεύει θα παίξει όμορφα παιχνίδια με κόσμο και δυναμική», είπε μετά τη λήξη του αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα