Κουτίνιο: Γιατί θέλει να τον ξεφορτωθεί η Μπαρτσελόνα

Κουτίνιο: Γιατί θέλει να τον ξεφορτωθεί η ΜπαρτσελόναtbairaktΠαρ, 12/25/2020 - 20:05

Ο Φελίπε Κουτίνιο, αποτελεί ένα βαρίδι για την Μπαρτσελόνα, η οποία θέλει επειγόντως να τον ξεφορτωθεί.


Αποτέλεσε αναμφισβήτητα μια από τις πλέον αποτυχημένες μεταγραφές των μπλαουγκράνα.
Ο βραζιλιάνος πρόσφερε ελάχιστα και πλέον δίνει στους Καταλανούς έναν ακόμη πονοκέφαλο.


Λόγου χάρη, αν παίξει σε ακόμη δέκα αγώνες, τότε η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να πληρώσει επιπλέον 20 εκατομμύρια ευρώ στην Λίβερπουλ.
Αυτ’ό πρόκειται

να γίνει βάσει συμφωνίας στην μεταγραφή με τον αγγλικό σύλλογο.


Στο συμβόλαιο υπήρχε αναφορά ότι αν συμπλήρωνε 100 αγώνες τότε η ομάδα του Μέρσεϊσαιντ θα έπρεπε να λάβει το εν λόγω ποσό.
Ο Βραζιλιάνος μέσος αυτή την στιγμή έχει αγωνιστεί σε 90 ματς. 


Βέβαια ακόμη και σε αυτά τα 90 ματς ελάχιστα έχει προσφέρει παρά το ότι ο Ρόναλντ Κούμαν, τον εμπιστεύτηκε και του έδωσε αγωνιστικά λεπτά από την στιγμή που επέστρεψε από την Μπάγερν Μονάχου.
Η κάκιστη απόδοση του, με την πάροδο του χρόνου τον «έσβησε» από το μυαλό και τις προτεραιότητες του Ολλανδού τεχνικού.


Η Μπαρτσελόνα πλέον «καίγεται» να τον πουλήσει καθώς αν παραμείνει, θ’ αποτελέσει μια από τις πλέον πολυδάπανες μεταγραφές στην ιστορία του συλλόγου, που συνάμα θα έχει προσφέρει ελάχιστα.


Επιπρόσθετα η κάκιστη οικονομική κατάσταση των «μπλαουγκράνα» πολύ απλά δεν αντέχει να «πεταχτούν» 20 επιπλέον εκατομμύρια ευρώ. 
Τα πράγματα είναι απλά.


Είτε θα πουληθεί την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, είτε πολύ απλά δεν θ’ αγωνιστεί ως τέλος της σεζόν για να μην συμπληρώσει τις 100 συμμετοχές. 


Η δυσκολία φυσικά της υπόθεσης έγκειται στο ότι είναι απίθανο να βρεθεί αγοραστής που να προσφέρει ένα ικανοποιητικό ποσό για τον Κουτίνιο
Τον Ιανουάριο του 2018 ο Βραζιλιάνος μέσος έγινε η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου. 
Περίπου τρία χρόνια μετά, δεν έχει δικαιολογήσει στο ελάχιστο τα 120 εκατομμύρια που πληρώθηκαν συν τα επιπλέον 40 σε μπόνους επίτευξης στόχων. 

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona - Ποδόσφαιρο Off Off tbairakt Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona II ΙΣΠΑΝΙΑ Ο Φελίπε Κουτίνιο, αποτελεί ένα βαρίδι για την Μπαρτσελόνα, η οποία θέλει επειγόντως να τον ξεφορτωθεί. Article publish on Παρ, 12/25/2020 - 20:05 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα