Κροατία: Παράπονα για τη διαιτησία από τον Χεζόνια

Ο Κροάτης παίκτης έκανε λόγο για άθλια διαιτησία και συμπλήρωσε πως δε φοβάται να πει την άποψή του, ακόμα και αν κινδυνεύει να τιμωρηθεί από τη  FIBA. Παράλληλα, δήλωσε πως και οι διαιτητές θα πρέπει να ξεκινήσουν να κάνουν σκάουτινγκ στους παίκτες.

Χαρακτηριστικά, ο Χεζόνια δήλωσε: «Η διαιτησία είναι άθλια. Θα ήθελα να ήμουν σε μια από τις συναντήσεις των διαιτητών το καλοκαίρι να δω τι έλεγαν. Δεν ξέρω αν πρέπει να μιλάω καν γι’ αυτό γιατί δε θέλω να τιμωρηθώ. Αλλά δε φοβάμαι. Ένας

διαιτητής μού είπε στο ημίχρονο ‘δεν ήμουν σε καλή θέση’. Δεν ξέρω πώς γίνεται εγώ να προετοιμάζομαι για κάθε ματς για ώρες, να έρχομαι να παίξω έτοιμος να πεθάνω στο παρκέ και οι διαιτητές να είναι απροετοίμαστοι. Πρέπει και εκείνοι να κάνουν σκάουτινγκ. Ο διαιτητής απολογήθηκε σε μένα στο τέλος, αλλά δε θα έπρεπε να μπω σε μια τέτοια διαμάχη. Αυτές οι αποφάσεις τους μας προκαλούν εκνευρισμό και μας σπάνε τον ρυθμό. Θα ήθελα να ξέρω τι συζητάνε μεταξύ τους και ποια είναι τα κριτήριά τους, γιατί δεν είναι σαφή».

Keywords
Τυχαία Θέματα